Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Bude nějaký nástupce v HD od UPC?

docela HODNĚ mě vadí rozhozené časování titulků u jakéhokoliv programu. U Handanu to bylo ok úplně bezproblémové.

Odesláno z mobilu

Odesláno

Myslite si ze v dohladnej dobe by mohol ten maly Kaon nahradit Handan 5000? Handan 5000 je riadna vykopavka

Odesláno

Nejspis casem ano, ale porad je dost lidi co HD kanaly a nahravat nepotrebuji a ti at se radeji drzi Handana.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Jen já byl takovej hlupák a chtěl HD ;-)

Odesláno z mobilu

Odesláno

zdravim, nedavno jsem si poridil tv Samsung ue40f6400. mam od upc set top box kaon kcf b4003hco....a mam problém....k tv je dodavan dotykovy ovladac smart touch control. a když ho chci nastavit tak aby s nim sel zapínat ten set top box nebo prepinat kanaly....nejde to. poskytovatele služeb tv najde ale tenhle set top box ne...a docela me to stve, mate někdo podobny problém ???

Odesláno

Kup si CA modul a tenhle zmetek jim vrat. Kvalita obrazu i komfort ovladani se Ti zvysi na jinou uroven.

Upraveno uživatelem Návštěvník

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno
  tomus napsal:
ale porad je dost lidi co HD kanaly a nahravat nepotrebuji a ti at se radeji drzi Handana.

Můj případ - měl jsem se držet Handana.... :(

Odesláno
  sako verife napsal:
Jen já byl takovej hlupák a chtěl HD ;-)

Nejsi sám. I já se pod vidinou HD programů nechal napálit, a vyměnil Handana za Kaona. Dobře mi tak... :evil:

Odesláno

tak ja nevim na cem to sledujete, ale rozdil v obrazu mezi SD Handanem a HD Kaonem KSF700 byl nebe a dudy i na 23" LCD, na 40" LED SD sledovat skoro nejde ani CT24

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

"ale rozdil v obrazu mezi SD Handanem a HD Kaonem KSF700 byl nebe a dudy i na 23" LCD"

Samozřejmě. Pokud ale všechno funguje tak jak má, a každou chvíli nedochází k výpadkům HDMI... To je vážně vopruz :twisted:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague