Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 Mně zase začlo blbnout nahrávání...když si načasuju že se má začít nahrávat nějaký pořad,tak před zapnutím se nahrávání automaticky zruší a napíše že pořad nelze nahrát..má někdo stejný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník last Odesláno 4. prosince 2013 Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Zdravím všechny. Poslední dobou mi trvá start STB velice dlouho, tak 3 minuty než naběhne a poté ještě tak minutu píše u všech kanálů, že "není signál". Pak se "probudí" a jede to normálně. Nemáte někdo obdobnou zkušenost? Co s tím? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rokolo Odesláno 11. prosince 2013 Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Zkus tovární nastavení a naformátovat HDD. Pokud to nepomůže, začal bych přemýšlet o reklamaci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. prosince 2013 Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Zdravím všechny "šťastné" uživatele tohoto HD-PVR. U mne trvá cyklus on-boot-init 10 minut. Někdy vytuhne úplně. Děs!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. prosince 2013 Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Doporucuju zformatovat HDD. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník upcman Odesláno 15. prosince 2013 Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 poslednu dobu mam iny problem, mne do minuty ten box vie nabehnut ale zvuk pocut asi 2 minuty a potom nabehne obraz, co s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník literakl Odesláno 15. prosince 2013 Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Ahoj, už mám třetí kousek, pár týdnů po výměně a zase stejné symptomy: vypadává HDMI signál, momentálně s frekvencí 10 sekund. Totálně nepoužitelné. Technik říkal, že je to šunt, ale že jich UPC koupila vagon, tak se čeká, až se všechny vyhodí. Zvažuju přechod na CI modul v televizi Samsung le40c750, ale nikde jsem se nedočetl podrobnosti o tuneru. Budu moci nahrávat jeden program a na jiný se dívat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 16. prosince 2013 Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Co se týče televize - jeden tuner = nahrávání 1 pořadu a nemožnost se dívat na jiný. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. prosince 2013 Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Klidne si tu tvoji tv otestuj hned co umi, k tomu CA modul zatim nepotrebujes, v DVB-C vysila asi 20 kanalu nekodovane. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník literakl Odesláno 17. prosince 2013 Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Už se stalo, musel jsem zformátovat USB hard disk. Výsledek je bohužel tristní. Když se nahrává, nemůžu si zapnout ani blbé EPG nebo seznam kanálů, na souběžné sledování jiného pořadu mohu úplně zapomenout. Takže bohužel to vypadá, že musím zůstat u DVR. Dokázali byste odhadnout, s kolika procenty zařízení jsou problémy? Mám jen velkou smůlu nebo je to standard? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.