Přejít na obsah

Problémy s DVR Kaon KCF-B4003HCO

Doporučené příspěvky

Návštěvník Katoda
Protože my to nezměníme, tak budeš muset zainvestovat a koupit si kabelový STB zvenčí mimo UPC. Mě až odejde B3000 (musím zaklepat, že zatím tedy držák), tak mě to čeká taky.

No a to je taky otázka, jestli ti kabelový STB zvenčí mimo UPC k něčemu bude, když dle "vyjádření z technického oddělení do budoucna již s poskytováním CA modulu nepočítáme". Což je dost nejasné vyjádření, co tím technické oddělení vlastně myslí, zda jen o ukončení prodeje nebo i pronájmu. Na žádost jakéhosi uživatele, aby mu byl tento výrok objasněn, mu UPC FB tým odpověděl, že dotaz prověří a vysvětlí. Zatím to prověřují už pátý den a ne a ne nějaké vysvětlení poskytnout, což asi taky o něčem svědčí a obávám se, že o ničem dobrém.

Návštěvník carlos74

...no právě mě to všechno ze strany UPC přijde takový "na vodě".

Celkem spolehlivě fungující CA moduly už nebudou,oba HD boxy vlastně ani pořádně nedoladili a už hrnou novej Horizon. :(

• po měsících...

Ano, řešil jsem stejný problém. Mého starého KAONa si odvezl technik, sice se ta mrcha sama od sebe 2x denně restartovala, ale alespoň se tam daly seřadit kanály a dokonce to uměla takový luxus jako ovládat hlasitost, narozdíl od toho čtyřtunerového paskvilu, který tu máme teď :(. No nicméně jsem měl velikou kliku a sehnal jsem přes inzerát tenhle set top box, zavolal na linku UPC, nadiktoval jim sériové číslo, číslo VK a číslo karty zespodu a slíbili mi poslat do dvou týdnů novou CA kartu, takže budu moct mít doma tento set top box navíc :) Jupí :). Za kartu nic navíc platit nebudu. Jinak na 1 domácnost dává UPC k dispozici až 4 karty (resp. zařízení). Momentálně mám doma tu 4tunerovou s prominutím sračku, pak v ložnici ten rozumný 1tunerový set top box (který narozdíl od vlajkové lodi umí také ovládat hlasitost, oba však neumí seřadit kanály a vytřídit oblíbené) a KAON jsem zatím šoupnul dětem do pokoje, ale ve finále půjde asi také do obýváku :)

• po měsíci...
Návštěvník Dany88
Dobrý den, mám problém s tímto přístrojem a to následující: člověk občas něco nahraje na HDD, pak se mrkne a něco smaže a tak dokola.Jenže mne začala ubývat kapacita HDD, kdy zhruba při celkovém nahrání pořadů v normální kvalitě,nikoliv HD, je kapacita 0 GB. Pomůže naformátovat disk, nebo odchází do věčných lovišť.

Děkuji za odpověd od erudovaného člověka Jirka

jak jsi to vyřešil?Mě to taky rapidně ubývá a to nemám skoro nic nahrané-využitocca 287gb na 6 seriálových dílů :diky

Návštěvník carlos74

...pravidelně!!! každý půlrok formátuju HDD a obnovuju tovární nastavení STB a až na drobný chybky šlape pátým rokem OK...a doufám že ještě bude,protože UPC za něj nemá žádnou adekvátní náhradu

Mě to taky rapidně ubývá a to nemám skoro nic nahrané-využitocca 287gb na 6 seriálových dílů :diky

Pokud tam opravdu skoro nic není, tak formát. Jinak je nutné přístroj rozšroubovat, disk vyndat (což ovšem podmínky pronájmu zakazují), připojit k nějakému počítačí s linuxem a provést kontrolu disku a opravy chyb (fsck, obdoba windowsového chkdsk). Já jsem se před pár lety divil, proč tahle možnost není v menu STB, aby šla udělat bez vyndávání disku. Prý proto, že STB má tak slabý procesor, že by kontrola trvala desítky hodin...

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Návštěvník Petr Dostál

Já mám taky dobrou zkušenost s občasným formátováním HDD.

Opravdu mi ten STB neslouží jako dlohodobé úložiště a po pár měsících ho prostě zformátuju a obnovým nastavení STB.

To vyjmutí HDD není opravdu "uživatelské" řešení...ale když to pomůže :)

Taky mám obavu až Kaon odejde,co bude dál.No třeba do tý doby doladěj HORIZON :D

Taky by mě docela zajímalo,jestli tady má někdo alespoň hodně zhruba přehled,kolik kterých STB(a CAmodulů) je u nás v UPC připojeno?

Na začátku září bylo okolo 165 tisíc zákazníků s Horizon boxy. Alespoň to vyplývá z tohoto: http://www.mediar.cz/horizon-od-upc-vyu ... zakazniku/

A v tiskové zprávě se pak dalo dočíst, že UPC v posledním roce a půl bezplatně vyměnila svým zákazníkům více než 150 000 modemů (modemy bez standardu EuroDOCSIS 3) resp. přes 120 tisíc za poslední rok.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník Petr Dostál

Děkuji za odkaz.

Z něho mi tedy vyplývá,že při celkovém počtu 460.000 TV abonentů UPC zhruba 300.000 lidí(2/3) vůbec nevyužívá Horizon!!!

Mohu mít ještě dotaz,kolik je zhruba v oběhu Kaonů KCF-B4003HCO(HD PVR) a zda v případě potřeby jsou ještě na výměnu(asi neoficielně)?

Děkuji

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...