Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ten žebrák mi nahrává programy, jak se mu zachce. Náhrávání proběhne z 50ti %. A to ještě jak kdy. Takže polovinu programů vůbec nemám, co jsem chtěl. A to jsem po tobě toho moc včera nechtěl. Jen 2 programy a ty si nenahrál ani jeden (čt1 a prima cool). Děkuji Kaone KFC-B4003HCO. Každá změna mi připadne k horšímu. Si prostě nespolehlivá černá krabička.

Odesláno

Tak po nějaké době testování poslední beta verze FW musím konstatovat,že je vše při starém,čili špatně.Když pominu nemožnost nastavení trvání banneru,tak zvuk přes HDMI stále vypadává a při přechodu mezi multiplexy občas STB zamrzne a následně samovolně restartuje.Prostě krám :cry:

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Ja s timto FW takove problemy nemam, pravada HDMI otestovat nemuzu, protoze na to nemam televizor, ale vse ostatni funguje bezproblemu.

Jak jste na tom vy ostatni co ten posledni FW zkousite :?:

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Mám doma dva tyto "povedené" přístroje. S jedním nejsou vůbec žádné problémy , u druhého se začaly čím dál častěji objevovat výpadky připojení HDMI.

Zkusil jsem ten testovací firmware , žádná změna k lepšímu , tak jsem zkusil ještě ten slovenskej a zatím se to jeví slibně .....

Odesláno

Ten slovenský mám taky, ale mám problémy, viz výše. jinak vpohodě.

Odesláno

no tady je ta vizitka upc - odpovedni lide v upc drepi na prdeli a hrabou penize a zakaznik si musi ruzne po domacku poradit sam ( pokusna krysa - zkus tohle a nebo tamto atd.) - uz by tam opravdu mel za to nekdo nest odpovednost a pekne pikat - kde zijeme - to si porad od nejakych buzerantu nechame srat na hlavu

Odesláno

Měl jsem tu starší verzi Kaonu myslím KFC-B3001, .... tu jsem však s UPC vrátil, bo měla strašně pomalé odezvy na dálkové ovládání ... přepínání programů atd. zásadní problém dále byla nemožnost uživatelsky si nastavit vlastní pořadí programů.... takže člověk si musel pamatovat, že AXN je na 67 kanálu, HBO na 51 atd...

no a takový opruzujících skutečností tam bylo opravdu dost na "kvalitní" HD gerét.

Jaké máte v tomoto ohledu zkuženosti s DVR Kaon KCF-B4003HCO?

DDFifty.

Odesláno

Je to to samé akorát v jiném obalu a s externím zdrojem. Vytvoř si oblíbenou skupinu kanálů a tam si to můžeš setřídit jak chceš. Já to tak mám a spokojenost.

Odesláno
no tady je ta vizitka upc - odpovedni lide v upc drepi na prdeli a hrabou penize a zakaznik si musi ruzne po domacku poradit sam ( pokusna krysa - zkus tohle a nebo tamto atd.) - uz by tam opravdu mel za to nekdo nest odpovednost a pekne pikat - kde zijeme - to si porad od nejakych buzerantu nechame srat na hlavu

Bohužel dokud jsme ochotni za ty jejich průsery platit, tak s tím nebudou dělat vůbec nic. A není to jen UPC, je to 80% všech firem v ČR.

Odesláno
Ja s timto FW takove problemy nemam, pravada HDMI otestovat nemuzu, protoze na to nemam televizor, ale vse ostatni funguje bezproblemu.

Jak jste na tom vy ostatni co ten posledni FW zkousite :?:

opravdu to vypadá, že na beta fw. hdmi vypadne, ale zase naskočí, aniž by se musel vytahovat kabel nebo vypínat box ... doufejme, že to neodpráskne nějak vstup na televizi

jinak nepozoruju nějaké zásadní problémy, kromě toho, že se při přehrávání občas seká obraz, po vypnutí přehrávání a opětovném zapnutí je to ok

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague