JirkaP Odesláno 18. srpna 2011 Autor Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 ..., zprovoznil jsem TV Sony KDL-37EX720. Znovu jsem tak před úkolem řádně nastavit všechny parametry obrazu. A není to zrovna nic jednoduchého, těch možností a parametrů je hodně. ... Přesně tak. Našel jsem na internetu na několika různých serverech doporučující nastavení pro modely Sony KDL-xxEX720. Všechny jsem vyzkoušel, ale nemůžu si pomoci, žádné mne nechytilo takříkajíc za OČI. A taky je zajímavé, že ta "optimální nastavení" jsou velmi rozdílná. Dřívější model co jsme měl - KDL-xxV4500, měl obraz v továrním nastavení nějaký lepší, ale HLAVNĚ tam nebylo tolik možností nastavení. PS: Takže stále se pokouším najít nějaké to nastavení, které by se mi líbolo ( lahodilo očím ), ale zatím nějak nenacházím. Tak se dyžtak pak pochlub co jsi kde nastavil za hodnoty. Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/2832-nov%C3%A9-modely-lcd-sony-a-vypnut%C3%AD-hl%C3%A1%C5%A1ky-o-zm%C4%9Bn%C4%9B-sc%C3%A9ny/page/2/#findComment-44263 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.