Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

To ja mam kaon asi tri mesice. Pred nim jsem mel 7000 asi tri roky a az na par problemu ze zacatku zprovoznovani 7000 nebyl zadny problem . Po obrazove strance byl dokonce lepsi jak kaon.

Odesláno

PESFILIPES: A na tom Kaonu máš také ty problémy se zvukem nebo ne?

Odesláno

Ne problem se zvukem nemam - ale obcas u hd kanalu na sekundu zmizi signal a obraz zmrzne - nekdy to dela casto po pul hodine a nekdy je to skoro v pohode - jak jsem psal to 7000 nedelal a mimo nahravani jsem s nim byl spokojenejsi nez s tim kaonem

Odesláno

Seny: jak casto se ten zvuk u HD kanalu zadrhava ?

Zkusim to otestovat na mem CV-7000.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

U mě obraz/zvuk u 7000 zamrzává dosti nepravidelně. Ale někdy i vícekrát během pěti minut.

EDIT:

http://www.youtube.com/watch?v=34qVHcZK0jY

tak jsem právě nahrál 5 minut, jak to vypadá. Úroveň a kvalita signálu si různě poletují a tím vznikají chyby ve zvuku/obraze. Tu 7000 mám na kabelu jako první. Za ní je ještě 5000 a pak za ní další TV s CI modulem. Na těch ostatních dvou zařízeních se tento problém nevyskytuje (ani na HD programech přes CI modul).

Upraveno uživatelem Návštěvník

Odesláno

Dík, to mi staci.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tak už jsem nemohl vydržet to sekání zvuku a při příležitosti koupě nové TV jsem vyměnil Handan 7000 za CI modul od Licy. A sekání zvuku je pryč!

UPC mi sice nabízelo výměnu za jiný kus Handanu 7000, ale to by určitě nepomohlo (viz příspěvky ostatních majitelů 7000).

• po měsíci...
Odesláno

Po několika měsících u mne konečně došlo k nápravě kolísání kvality a úrovně signálu, takže již nedochází ke kostičkování či výpadkům zvuku. Skvělé!

(jinak je k dipozici nový FW pro 7000 ke stažení, a zdá se být v pořádku, takže pokud chcete, tak jej také vyzkoušejte)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague