Odesláno 30. září 2011 13 let To ja mam kaon asi tri mesice. Pred nim jsem mel 7000 asi tri roky a az na par problemu ze zacatku zprovoznovani 7000 nebyl zadny problem . Po obrazove strance byl dokonce lepsi jak kaon.
Odesláno 30. září 2011 13 let Ne problem se zvukem nemam - ale obcas u hd kanalu na sekundu zmizi signal a obraz zmrzne - nekdy to dela casto po pul hodine a nekdy je to skoro v pohode - jak jsem psal to 7000 nedelal a mimo nahravani jsem s nim byl spokojenejsi nez s tim kaonem
Odesláno 30. září 2011 13 let Seny: jak casto se ten zvuk u HD kanalu zadrhava ? Zkusim to otestovat na mem CV-7000. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. října 2011 13 let U mě obraz/zvuk u 7000 zamrzává dosti nepravidelně. Ale někdy i vícekrát během pěti minut. EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=34qVHcZK0jY tak jsem právě nahrál 5 minut, jak to vypadá. Úroveň a kvalita signálu si různě poletují a tím vznikají chyby ve zvuku/obraze. Tu 7000 mám na kabelu jako první. Za ní je ještě 5000 a pak za ní další TV s CI modulem. Na těch ostatních dvou zařízeních se tento problém nevyskytuje (ani na HD programech přes CI modul). Upraveno 1. října 2011 13 let uživatelem Návštěvník
Odesláno 1. října 2011 13 let Dík, to mi staci. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. října 2011 13 let Tak už jsem nemohl vydržet to sekání zvuku a při příležitosti koupě nové TV jsem vyměnil Handan 7000 za CI modul od Licy. A sekání zvuku je pryč! UPC mi sice nabízelo výměnu za jiný kus Handanu 7000, ale to by určitě nepomohlo (viz příspěvky ostatních majitelů 7000).
Odesláno 11. prosince 2011 13 let Po několika měsících u mne konečně došlo k nápravě kolísání kvality a úrovně signálu, takže již nedochází ke kostičkování či výpadkům zvuku. Skvělé! (jinak je k dipozici nový FW pro 7000 ke stažení, a zdá se být v pořádku, takže pokud chcete, tak jej také vyzkoušejte)
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.