Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

To taky není zesilovač na kabelovku, ale nějaká dost nepovedená parodie :roll:

Odesláno

upc garantuje sílu signálu pouze na 1tv. Tedy alespon co mi tvrdil člověk co mi vymněnova zásuvku

Odesláno
To taky není zesilovač na kabelovku, ale nějaká dost nepovedená parodie :roll:

Mohl byste to nám laikům nějak blíže vysvětlit prosím :?:

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Bílá krabice
  • Praha
Odesláno

Na tom není nic moc k vysvětlování, prostě ten zesilovač se pro zesilování signálů kabelové televize nehodí.

Odesláno

Byl bych rád, kdyby mi to nějaký odborník vysvětlil, tohle mi nějak nestačí... :roll:

Zesiluje rozsah pásem, které používá kabelová tv :?: Zesiluje. :idea:

Tak kde by měl být problém :?:

Mně signál zesílil o 4% (96->100) na hlavní TV a na PC, kde jsem za obyčejnou rozdvojkou měl signál pro HD už nepoužitelný, teď použitelný je. :idea:

Nebo mi chcete říci, že když pořídím 3x dražší zesilovač výše uvedený, občasné kostičkování mi zmizí úplně :?:

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Bílá krabice
  • Praha
Odesláno

Ono se v první řadě něco špatně zesiluje, když nemáš adekvátní vybavení (a pochopitelně i znalosti) pro změření signálů a neznáš tudíž vstupní úrovně. A to, že má nějaký zesilovač rozsah pásem pro CATV, k dobrému výsledku opravdu nestačí.

Odesláno
Ono se v první řadě něco špatně zesiluje, když nemáš adekvátní vybavení (a pochopitelně i znalosti) pro změření signálů a neznáš tudíž vstupní úrovně. A to, že má nějaký zesilovač rozsah pásem pro CATV, k dobrému výsledku opravdu nestačí.

Tak teď ale babo raď - existuje někdo, kdo mi vstupní úroveň změří a navrhne adekvátní zesilovač :?:

Techni UPC to asi nebude :mrgreen:

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Bílá krabice
  • Praha
Odesláno

Technik UPC snad měřičem úrovně taky disponuje, ale nepochybně je spousta firem, jenž se zabývá anténní technikou a mají příslušné vybavení. Neznám tvoji lokalitu, takže konkrétní firmu ti napsat nemůžu.

Upraveno uživatelem lejno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague