Návštěvník Jork Odesláno 11. srpna 2011 Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Dobrý den,mám otázku laika pro znalé. Může mi prosím někdo vysvětlit proč a z jakých důvodů,efektu (novinka) nemá toto zařízení (Kaon KCF-B4003HCO) průchozí signál,zcela nechápu co tím chtěl výrobce říci,že by úspora čeho? Mé využití,modul v TV. Děkuji za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. srpna 2011 Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Je to z důvodu úspory el. energie ve standby modu, EU nutí výrobce k tomu, aby zařízení měla ve standby odběr pod 1W, bohuzel tyhle uspory pak vedou k tomu, ze zarizeni jiz nepracuje jak by poradne melo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jork Odesláno 11. srpna 2011 Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Děkuji,tak že pro mne vzniká situace složitější (další kabel) pořídit si rozbočovač a jiné propojení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 11. srpna 2011 Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 proč další kabel ? Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jork Odesláno 11. srpna 2011 Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Omlouvam se,již chapu a děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.