Přejít na obsah

Antimaďarské příspěvky uživatele Jack_6428

Doporučené příspěvky

Návštěvník peno

Je mi líto, ale už toho mám dost. Dnešní příspěvky uživatele Jack_6428 v tématu Nové stanice jsou jen vyvrcholením dlouhého počtu podobných příspěvků a mě už opravdu nebaví je číst. Žádám proto redakci, aby konečně zasáhla a odkázala tohoto uživatele do slušných mezí. Děkuji.

Kazdej ma svuj nazor, jeho prispevky pravidlum fora nijak nodporuji, ikdyz je jasne ze ostatni s nim nemusi stotoznovat, ale je jasne ze madary asi rad nema :wink:

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

To že se někomu nelíbí maďarské programy nebo reklamy,tak nemusí být hned rasista.Mě se taky nelíbí reklamní předěly v cizím jazyku na kanálech vysílaných pro ČR a proto bych také podle Vás musel být při sledování čehokoli mě nelibé v cizím jazyku hned antislovák,,antimadar,,antiněmec,, antiangličan a bůhví co ještě ..

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465, CA modul
  • Plzeň
Návštěvník peno

BimboCZ: Pokud to tu budete ventilovat podobně ostře jako Jack, pak ano, budete pro mne tím, co jste napsal.

Jako, pokud někdo slušně a jednou napíše, ža se mu nelíbí maďarské/rumunské/anglické (dosaďte si jakýkoliv další jazyk chcete) reklamy a/nebo nápisy, tak nic proti tomu. Ale pokud s tím otravuje v každém druhém příspěvku, pak je to už příliš i na mě. A to si myslím, že jsem hodně tolerantní člověk. A pokud mu, Tomusi, takovéto příspěvky pravidla fóra umožňují, pak je na čase se zamyslet nad případným zpřísněním pravidel, protože tím pak upadá i pověst tohoto fóra.

Návštěvník Jaku

Nevšiml jsem si, že to píše v každém příspěvku.

Dnes byl ovšem "hezky" vyprovokovaný "novým" programem.

A když jsem jeho příspěvky četl, tak jsem dokonce viděl jakou má barvu obličeje. :)

Já tedy musím říct, že příspěvky netýkající se Maďarů mají hlavu a patu, ale ty co se jich týkají přeskakuji, jelikož se to číst nedá. Myslím si, že by si měl sám Jack uvědomit, že jelepší si některé věci nechat pro sebe a neotravovat s tím okolí.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Každý si svobodu slova vykládá jinak . Je těžké objektivně posoudit zda někdo překračuje zákonnou laťku a nedochází přitom k omezování jeho práva na svobodné vyjadřování. Dnes si s tím nevědí rady ani zákonodárci a což potom zde .Mezi lidmi je to spíše pocitová záležitost a tu má každý z nás jinak nastavenou. Myslím že pravidla zde jsou nastavená správně. Větší cenzura by nebyla dobová. Už z principu. A hlavně kdo by zde dělal právního či morálního soudce co je a co není,, košér,,?

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465, CA modul
  • Plzeň
Návštěvník peno

Ano, svoboda slova je dobrá věc, ale musí mít meze. Představte si nového uživatele, který sem přijde zjišťovat informace o nových programech nebo i čemkoliv jiném a jako první uvidí některý z Jackových antimaďarských příspěvků. Co si asi pomyslí o úrovni celého fóra? Netvrdím aby Jack hned dostal ban. Jak napsal Marek-26 mnohé Jackovi příspěvky mají hlavu a patu a někdy dovede přinést i zajímavé informace. Jen si myslím, že by měl dostat nějaké varování, aby to tolik nepřeháněl a aby se naučil právě tu sebereflexi. Jen se bojím, že pokud mu to napíše kdokoliv z nás, řadových přispěvatelů, nebude to mít téměř žádný efekt a tak by měl asi zasáhnout Tomus a dát mu nějaké varování.

Návštěvník YABAKA

Sledovat stanici s barevným kolečkem v rohu a ještě špikovaný maďarskou hatmatilkou v reklamách, to má člověk 100 chutí tu TV hodit z okna :-( Jinak nic proti Maďarům, je to národ jako každej jinej, ale z obrazovky se to u rádobyCZ stanic lynout nemusí.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...