Návštěvník zuzihzv Odesláno 4. září 2011 Sdílet Odesláno 4. září 2011 Dnes v neděli 4.9. ve 21:25 nastal výpadek všech služeb - Digi, Analog, Internet. Na webu UPC samozřejmě o ničem nevědí. Nemáte někdo nějaké info? Modem jsem samozřejmě zkusil několikrát restartovat. Díky. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. září 2011 Sdílet Odesláno 4. září 2011 Pry je na trase poškozená optika, takze nezbyva nez cekat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zuzihzv Odesláno 4. září 2011 Sdílet Odesláno 4. září 2011 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vodnik Odesláno 5. září 2011 Sdílet Odesláno 5. září 2011 Předpokládám, že to souvisí s odpolední havárií vody na Dukelských Hrdinů a následným výkopem, asi to odnesl kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zuzihzv Odesláno 5. září 2011 Sdílet Odesláno 5. září 2011 No, když jsem ráno na webu UPC koukal na ohlášené výpadky, tak se tam na chvilku objevila informace, že jim někde ukradli 50 m optiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vodnik Odesláno 5. září 2011 Sdílet Odesláno 5. září 2011 To jsem zvědavej kolik z té optiky vyloupají mědi, kluci opálený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zuzihzv Odesláno 5. září 2011 Sdílet Odesláno 5. září 2011 Přesně to jsem si taky říkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 5. září 2011 Sdílet Odesláno 5. září 2011 Pry zmizelo asi 60 metru optiky a metaliky, termin kompletni opravy je do dnesni pulnoci. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 5. září 2011 Sdílet Odesláno 5. září 2011 60m optiky je tak 600Kč, za to je lepší si to jít koupit než se někde plahočit s výkopem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník wencel Odesláno 6. září 2011 Sdílet Odesláno 6. září 2011 Tak celý výpadek trval něco přes 25 hodin... rozběhlo se to až včera před půlnocí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.