Odesláno 5. září 2011 13 let Ahoj , ví někdo podrobnosti o rychlostech ? Díky Ještě chvilku vydržte. Dokud to nebude oficiálně venku, nemá smysl se zde dohadovat o tom co asi možná bude. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. září 2011 13 let Pry snad pristi tyden... Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. září 2011 13 let A když se nebudu ptát na konkrétní hodnoty, ale zeptám se trochu obecně, odpoví mi někdo? Otázka na nové rychlosti: Zvedne se Upload proporciálně u všech tarifů? Tedy nejen u vyšších, ale i u nižších? BTW: Sám mám ještě 30Mb.
Odesláno 5. září 2011 13 let A když se nebudu ptát na konkrétní hodnoty, ale zeptám se trochu obecně, odpoví mi někdo? Otázka na nové rychlosti: Zvedne se Upload proporciálně u všech tarifů? Tedy nejen u vyšších, ale i u nižších? BTW: Sám mám ještě 30Mb. Obecně - Upload je limitován technologií. Na to aby se zvedl upload např. u 25M internetu, by bylo nutné aby všichni co mají 25M měli ED3.0 modemy. Proto bych u stávajících tarifů navýšení uploadu neočekával. Ale to tu bylo řečeno již mnohokrát Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. září 2011 13 let v polsku si to dobře dávaj http://www.upc.pl/shop/products/interne ... r-150/1106 až na ten upload jako vždy - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. září 2011 13 let Jenže zvyšování rychlosti downloadu je k ničemu, upload je to co limituje použití UPC linky třeba pro VPN do firmy a práci s dokumenty z domova
Odesláno 6. září 2011 13 let zvyšování rychlosti stahování neni k ničemu, ale nezvyšování rychlosti odesílání ano (u ed3, u ed2 nelze)... na druhou stranu asi bych taky radši bral 50/50 než 150/10 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. září 2011 13 let Jenže zvyšování rychlosti downloadu je k ničemu, upload je to co limituje použití UPC linky třeba pro VPN do firmy a práci s dokumenty z domova Já tedy nevím, ale jak velký upload potřebujete na VPN? Nebo vzdálené připojení např. přes Citrix? Z "domova" dělám poměrně často, kolikrát i z autobusu nebo z vlaku přes mobilní připojení. A nějsem nijak extra limitován rychlostí. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.