Návštěvník 605262536 Odesláno 4. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Paráda šlo mi to běhěm 1 hodiny od zapojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 605262536 Odesláno 4. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 http://www.speedtest.net/result/1573926604.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník konvec Odesláno 5. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 wifi ed 3 modemy až po novém roce, no paráda.. Už jsou dostupné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zasterka13 Odesláno 6. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 ahoj muzete mi prosim nekdo rici proc me stale meraky internetu(speedtest.net) mereno pres brno a prahu neukaze rychlost 120 mega. Kdyz spustim stahovani z ftp.upc.cz tak je rychlost: pri stahovani 2 souboru je 5,17 MiB\s maximalne ale pokud stahnu tak 6-7 souboru tak mam rychlost kolem 11, 12, 13, MiB\s muzete mi to nekdo prosim vysvetlit videl jsem obrazky z speedtest.net a normalne to namerilo 120 i vice.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 a tu rychlost sleduješ v čem? Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zasterka13 Odesláno 6. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 no klasicky kdyz merim pres speedtest.net tak tam se napise rychlost a kdyz stahuji pres ftp tak mam net meter a pak widged network meter a v obouch to je okolo 12-14mega coz je priblizne tech 120. Ale musim stahnout alespon 6 souboru jinak kdyz dam jen tak stahovani pres speedtest a brno tak tam mam tohle: preinstalovaval jsem i drivery na sitovce a dela to na 2 noteboocich samozrejme 1Gb sitovka a na 1 stolnim PC tak je taky 1Gb sitovka ctyrjadro a 4GB ramka.Uz nevim co stim ten speedtest by mel normalne ukazat tech 120 kdyz jsem koukal na obrazky z mereni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 ke speedtestu v brně to máš ještě dál než já, tak možná bude problém v tom... když si uděláš test třeba až na aljašku, ta rychlost bude ještě o hodně nižší na druhou stranu, jestli seš z teplic, tak by to takovej problém bejt neměl... pokud budeš stahovat z mirror.karneval.cz aspoň 10 souborů najednou, měl by ti network meter ukazovat stabilních 125 Mb/s, viz http://screenshot.cz/I1US2/test.png Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zasterka13 Odesláno 6. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Tak jsem to vyzkousel a tady je vysledek: http://screenshot.cz/A14UB/ takze je to v poradku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 jestli jedeš přes nějakej divnej router, tak jo Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zasterka13 Odesláno 6. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 mam d-link 655 nevim jestli je divnej snad ne stal me 3 litry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.