Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
S přechodem na 120Mb jsem dostal nějaký ubee modem. Lze se mrknout na parametry přes www rozhraní? Myslel jsem, že bude mít stejnou IP adresu jako motorola před ním, ale nemá.

Bude se dat pri odkoupeni modemu vybrat i konkretni typ modemu. Vim ze je to ve finale jedno, ale cisco je cisco :-) ubee bych nechtel.

Spíše ne :) ale uvidíme jak to nakonec dopadne.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Zkreslené informace možná mám, ale když včera šlo modem rozchodit na dálku i když byl chybně vložen do systému a balíček s rychlostí 25Mb poslali, vše do 5minut fungovalo a dnes když chci tu službu kterou mám objednanou tak nejsou schopný to zařídit? A věta že se to pokusí během příštího týden vyřešit,mě opravdu moc neuspokojí. To na to mají oddělení kde se pracuje jen od pondělí do středy? Že to nejde dříve?

Odesláno
to datum se mění pořád a úplně u všech akcí :lol: má jenom psychologickej efekt, veškerý nabídky platěj do odvolání...

sou to stejný kecy, jako když píšou, že nejvýhodnější nabídku získáte při online objednávce :lol:

Slambe, zase máš pravdu,

Ještě včera byl text

- Akční nabídka platí pro nové zákazníky služby UPC Telefon pro objednávky do 14.9.2011

A teď je

- Akční nabídka platí pro nové zákazníky služby UPC Telefon pro objednávky do 21.9.2011

Odesláno

Tak jsem zjistil zajímavou věc.Když stahuji přes TC,např. z ftp.upc ,tak to jede naplno.Když ale stahuji to samé přes prohlížeč(Firefox)tak to jede poloviční rychlostí.Neví někdo,čím to je???

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Tak tuny doplňků jsem neměl,ale dělal to jeden jediný:Avast!WebRep !!!Díky :D

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Nezapomeňte zrušit servis :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Nezapomeňte zrušit servis :)

Nepochopil jsem tě...

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Já možná jo. Musíš číst i toho smajlíka.

Ad samoinstalace)

V nové PDF smlouvě viz. Dokumenty ke stažení (UPC-smlouva_E09-04.indd 1 1.9.2011 9:53:03) jsou kolonky:

Instalace firmou: ___ Datum instalace: ______

Samoinstalace: ___ Datum dodání: ______

Odesláno
Nepochopil jsem tě...

jestlis službu reklamoval a máš domluvenej výjezd technika, je třeba ho přes kontaktní formulář zrušit, jinak budeš platit, až se z tebe bude kouřit... :lol:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague