Návštěvník mikercz Odesláno 12. září 2011 Sdílet Odesláno 12. září 2011 jaký router prosím doporučujete pro Fiber 100? měl jsem NetGear WNDR3700 ale ten měl problém s dosahem wifi - špatný signál přes 2 zdi aktuálně mám Tenda W330R ale ten zas má problém, že wifi je nutno ručně obnovovat spojení vypnutím/zapnutím a nevyužije plnou rychlost Fiber 100 díky za každé rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. září 2011 Sdílet Odesláno 13. září 2011 tak hlavně doporučuju přejít na Fiber 120, je o 200 kč levnější a 20 Mb/s rychlejší, taky k němu můžeš mít cca 90 televizních kanálů zadarmo... routery se tady řešej pořád, ověřený značky cisco (řada valet a linksys), asus, d-link, tp-link... důležitý je, aby měl wifi 802.11n a gigabitový porty LAN i WAN... taky neni od věci se kouknout na testy s porovnáním funkcí a propustnosti všude možně po netu... pořád je tady možnost si měsíčně připlatit 20 kč za wifi modem cisco epc3925 od upc, s nim se nemusíš o nic starat a máš jistotu, že dosáhneš maximálního možnýho výkonu... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lokomotiwa Odesláno 18. září 2011 Sdílet Odesláno 18. září 2011 Nebude někdo vědět, když mám na notebooku napsáno Acer Nplify 802.11 a/b/g/Draft-N, bude mě wifi modem od UPC cisco epc3925 s notebookem komunikovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 18. září 2011 Sdílet Odesláno 18. září 2011 neni důvod, aby byly problémy... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník simako Odesláno 23. září 2011 Sdílet Odesláno 23. září 2011 když bude wifi router cisco epc 3925 vysílat v N budou se moci připojit zařízení ve třídě G? nebo lze použít nějaký mix kanálů? mám dva starší notebooky v G a jeden v N je mi jasné že ze starších dostanu max 54Mb ale z nového 120Mb snad dostanu... nebo se pletu? děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. září 2011 Sdílet Odesláno 23. září 2011 každý zařízení komunikuje v mezích svejch specifikací, takže notebook s 802.11g bude stahovat a odesílat max. 25/25 Mb/s, 802.11n zařízení si pojede na svejch 150/150 Mb/s Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 24. září 2011 Sdílet Odesláno 24. září 2011 802.11g = 27/27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.