Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den.

Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo tento výrobek : http://www.comag.de/de/pro.php?p=175

Zkoušel s digitální televizí od UPC. Jestli vše fungovalo, nebo jestli vůbec je schopen digitální televizi od UPC naladit. Na výrobku bylo napsáno, že podporuje všechny kabelové poskytovatele v Německu....

Předem děkuji.

Odesláno

Ma vsechno co mel mit, tzn. DVB-C tuner a CI slot, tazke fungovat by mel,

podle navodu by mel dokonce podporovat i cestinu, snad tedy bude zobrazovat i ceske znaky v EPG.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

jan:

Prosímtě, jestli tohle zakoupíš a bude to fungovat, mohl bys pak dát vědět? Mě se ten přístroj velmi líbí., a protože to mám do Němec co bys kamenem dohodil, rád bych si to pořídil. Na tohle KAON (co se vozí k nám) prostě nemá.

Díky

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

jasně. Já mám zase v pronájmu CV7000. A tak jsem přemýšlel něco mimo pronájem. Otázka zní jestli mi dají ještě kartu mám doma 2 zařízení a ještě jednu kartu. Ale ten 7000 bych pak vrátil. Tak se musím nejdřív zeptat.

Odesláno

Kaon to sice neni, ale zase nema pevny disk.

Oficialne se pujcuji max. 4 karty, neoficialne nejspis i vic :wink:

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Hd mám tak chci něco,abych neplatil nájem. Takže je asi dobrý? Doufám,že bude načítat rychleji než ten od Upc.

Odesláno

Tak jsem to právě zapojil. A zatím super. Rychlejší než od Upc. Vše našlo a naladilo hned. Čeština funguje bezproblémů. Jen pár háček chybí v menu. V epg je to v pořádku. Nahrávání na flash zkusím přes víkend. Tak zatím spokojen. :-)

Odesláno

Jane, chtěl bych se zeptat - musel jsi přes kl.centrum žádat o spárování UPC karty, anebo jsi ji tam prostě šoupnul, a jelo to. Myslel jsem že jsou karty párované s přístroji.

Díky.

Odesláno

Karty jsou parovane s CA moduly, zasunes, pockas par minut az se sparuje a melo by to jet, volat na UPC pouze pokud to nenabehne.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Díky tomusi za rychlou odpověď. Já měl za to, že je karta spárovaná s Handanem co mám doma, a na ničem jiném nepoběží. V pátek se po DKR 900 HD CI+kouknu ve Vídni.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague