Odesláno 5. prosince 2011 13 let Co jsem slysel tak se planuje oboje, jak pronajem tak i prodej. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. prosince 2011 13 let To je pech . Mynulý týden sem objednal modul od Lica.cz. Jsem zvědavý jak dlouho tam tahle nabídka vydrží . Minule to stáhly za chvilku. Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno 5. prosince 2011 13 let No já jsem zase váhal,tak to zkusím teď objednat u UPC.Uvidím,co mi poví..,jestli něco ušetřím..
Odesláno 8. prosince 2011 13 let Tak dle sdělení od UPC budou prodávat moduly až po novém roce: Touto cestou si Vás dovolujeme informovat, že zakoupení CA modulu od společnosti UPC Česká republika a.s. za 999,- Kč bude možné od nového roku. V současné době CA modul není na skladě. Tak uvidíme
Odesláno 12. prosince 2011 13 let Tak jsem taky zkousel dotazovat ohledne CA modulu a poskytli mi nasledujici odpoved : Tímto si Vás dovolujeme informovat, že CA modul je možné zakoupit prostřednictvím společnosti LICA s.r.o. na internetových stránkách www.dvb-c-shop.cz. Cena CA modulu je 1 308,- Kč. Dále si Vás dovolujeme informovat, že prostřednictvím naší společnosti je možné CA modul pouze pronajmou za 49,- Kč/měsíčně. Podmínkou je, že Váš televizní přijímač musí mít vestavěný DVB-C tuner a kompatabilní CI+ slot. Da sa tedy odkoupit primo od UPC nebo nikoliv ?
Odesláno 12. prosince 2011 13 let Tak jsem taky zkousel dotazovat ohledne CA modulu a poskytli mi nasledujici odpoved : Tímto si Vás dovolujeme informovat, že CA modul je možné zakoupit prostřednictvím společnosti LICA s.r.o. na internetových stránkách http://www.dvb-c-shop.cz. Cena CA modulu je 1 308,- Kč. Dále si Vás dovolujeme informovat, že prostřednictvím naší společnosti je možné CA modul pouze pronajmou za 49,- Kč/měsíčně. Podmínkou je, že Váš televizní přijímač musí mít vestavěný DVB-C tuner a kompatabilní CI+ slot. Da sa tedy odkoupit primo od UPC nebo nikoliv ? Zatím stále jen pronajímat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 12. prosince 2011 13 let Musí být slot CI nebo CI+? V tom je ohromný rozdíl. Pro základní funkci stačí CI Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 13. prosince 2011 13 let Co je to ta základní funkce? Nebo se zeptám jinak: Co bych získal více tím CI+?
Odesláno 13. prosince 2011 13 let CI Plus (nebo také CI+ evet. Common Interface Plus) je rozšířením specifikace standardu Common Interface (CI) pro digitální vysílání. CI Plus přináší další funkce zabezpečení kryptovaného obsahu. Vysílatel pay-tv programu může například zcela zakázat nahrávání pořadů, případně přehrávání zaznamenaného pořadu časově omezit na dobu mezi 6 hodinami a 61 dny. Dáme může být nahrávka spárována s konkrétním zařízením (nelze přehrát na jiném přístroji). CI Plus neumožňuje dešifrovat s jednou kartou více než jeden program v jeden okamžik (= problém s nahráváním na vícetunerových přijímačích). Omezení možnosti záznamu na rekordérech může být požadavkem majitele vysílacích práv nebo zájmem provozovatele placené televize. Rozhraním CI Plus jsou vybaveny novější televizory a také nový standard podporují novější set top boxy. CI Plus je společně vyvíjen společnostmi Panasonic, Philips, Samsung a Sony. CI Plus využívá v sousedním polsku TNK HD. V Česku a na Slovensku jej začíná spolu s Neotion prosazovat provozovatel satelitní služby Skylink. http://www.parabola.cz/tahaky/ci-plus/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.