Odesláno 25. února 2012 13 let Všetci to máte dosť pomýlené. CI+ je len DRM nadstavba na bežný Common Interface a funguje len z kanálmi tak vysielanými. Čo znamená, že všetko funguje tak, ako s CI, plus podporuje kanály, ktoré majú tieto obmedzenia. Kanály vysielané s týmito obmedzeniami nefungujú s bežnými CI modulmi. Teda je vždy lepšie CI+.
Odesláno 25. února 2012 13 let Stále postrádám oficiální vyjádření UPC proč se zavádí přechod na CI+, jaké to bude mít v budoucnu důsledky a jak se to projeví u uživatelů se starými moduly a s televizory s CI Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 25. února 2012 13 let Žiadne dôsledky to mať nebude, je to viditeľne čisto z dôvodu "možno niekedy v budúcnosti to použijeme".
Odesláno 25. února 2012 13 let CI+ moduly fungujú vo všetkých CI slotoch, len nebudú fungovať veci s DRM.
Odesláno 25. února 2012 13 let Toto tvrzení koliduje s poznatky některých diskutujících, kterým CAM+ nepracuje s CI rozhraním...!!!
Odesláno 25. února 2012 13 let Asi jsi ne všechno četl, podobných témat je tady víc, třeba viewtopic.php?f=10&t=3891.
Odesláno 25. února 2012 13 let Ja s tým musím nesúhlasiť, CI+ je spätne kompatibilné s CI. A žiadnu sťažnosť nevidím, len "upozornenie".
Odesláno 25. února 2012 13 let Moje tvrdenie potvrdzuje aj Wikipédia http://en.wikipedia.org/wiki/Common_Interface#CI.2B
Odesláno 25. února 2012 13 let No je pravda ze az na jednoho uzivetele, kteremu modul s CI+ nejel na TV karte Technisat, si zatim nikdo jiny nestezoval, tazke uvidime casem, jinak jak uz jsem nekde psal, UPC v soucasne dobe zadne omezeni, ktere umoznuje standart CI+ neaplikuje, pry je to budoucnost, a musi se na to prikoupit a nanistalovat dalsi technologie od Conaxu, jako napr. otisk prstu, nebo vodoznak. Neco jsem o tom nasel zde: http://www.conax.com/storage/Presentati ... tation.pdf Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.