Přejít na obsah

Nové balíčky TV+internet vs. staré

Doporučené příspěvky

randomofamber Tve obavy jsou uplne zbytecne, jak uz psal Slamb, dostanes obycejny modem bez routeru a wifi a za nej si pak pripoj co chces a pojede to vpohode.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
standardní modem za 49 kč/měs. router neobsahuje a neni v něm co nastavovat...
randomofamber Tve obavy jsou uplne zbytecne, jak uz psal Slamb, dostanes obycejny modem bez routeru a wifi a za nej si pak pripoj co chces a pojede to vpohode.

No to mě spadl kámen ze srdce. Bylo by možné říci, co je to přesně za značku a typ? I přesto, že je to jen modem, jistě má nějaké specifikace (tedy kromě toho, že umí DOCSIS 3.0. Jsem jen zvědavý. Je to ten Ubee EVM3206?

• 300 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní
  • Praha, Černý most I.

všechny využívají až 8 stahovacích kanálů a 4 odesílací, takže jejich maximální rychlost může bejt až 400/100 Mb/s... info o modemech je v příručce k internetu na webu upc... http://www.upc.cz/pdf/Prirucka_UPC_vyso ... ternet.pdf

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Nejspis dostanes Cisco EPC3212, nebo Ubee EVM3206, ale nastavovat tam nelze opravdu nic.

Když už jsem tak zvědavý, nevíte kolik asi stojí Ubee EVM3206? K modemu Cisco EPC3212 jsem vypátral cenu 183 CHF což je přibližně 3684 CZK...

• 300 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní
  • Praha, Černý most I.

A co nový klient ? Chtěla bych přejít od O2, kde mám internet, pár TV stanic navíc a pevnou linku .... pevnou už nepotřebuju, nevyužívám - měsíčně platím přes 1300 Kč ........... chtěla bych Kombi Comfort plus wifinu ......... kolik bych platila a jak je na tom Hradec Králové ?

Dostupnost sluzeb UPC si overite na web strance www.upc.cz - vpravo dole,

pro dostupnost sluzby Kombi Comfort je nutne aby v v dostupnych sluzbach bylo uvedeno - UPC Fiber Power 50 a 100,

sluzbu lze overit i zde, ale tam to bohuzel nefunguje moc spolehlive: http://www.upc.cz/balicek-sluzeb/kombi-komfort/

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...