Návštěvník Retiree Odesláno 17. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Také jsem nečetl dost pozorně. Poplatek 650,- Kč se neúčtuje pouze při objednání telefonu BASIC. Prozamím mám pouze zmršené vyúčtování, takže si nejsem zcela jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Dále je nutné zajistit výměnu modemu u všech klientů internetové služby kromě těch, kteří mají internet Fiber 50 nebo Fiber 100. Výměna modemu je zpoplatněna částkou 650 Kč. Částka se neúčtuje v případě, kdy si klient zakoupením balíčku Kombi Komfort doobjednává novou službu. http://translate.google.cz/ Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 17. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Také jsem nečetl dost pozorně. Poplatek 650,- Kč se neúčtuje pouze při objednání telefonu BASIC. Prozamím mám pouze zmršené vyúčtování, takže si nejsem zcela jistý. Je jedno jaký telefon se objedná, když člověk předtím telefon nemá. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaWe Odesláno 17. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 (upraveno) Tak to mne těší, jen těch patálií s náběhem nových rychlostí se trochu obávám ... Upraveno 18. listopadu 2011 uživatelem Návštěvník Citovat Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 17. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 No, k těm patáliím, Měl jsem talif Light (20 MB/s)+ Komplet + HBO včetně balíčkových slev za 1262,- Kč. 9. září jsem objednal Kombi Komfor a telefon Kredit 50 včetně přnosu čísla, parkrát se objednávka ztratila v padajícím systému UPC. Párkrát jsem urgoval, na KC vždy ochotní, párkrát změnili termín návštěvy technika. Reklamační oddělení mi dokonce s omluvou poskytlo jednorázovou slevu 200 Kč,-. Teprve za měsíc výměna modemu (prý maximálně do 1 hodiny bude funkční). Ta 1 hodina trvala 4 dny. Od 26.10 vše OK, naprostá spokojenost, 60/6 Mb/s. Ovšem došla faktrura, značně nepřehledá, ale hlavně na cca 1700,- Kč. Reklamaci uznali, opraví (starý a nový tarif se vzájemně překrývaly). Takže pokud nebudeš mít kliku a problémy s registrací modemu přetrvávají, přeju pevné nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 9. září jsem objednal Kombi Komfor to těžko Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 17. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 dodávám jedno "t" pro Slamba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 tos dodal sice hezky, ale ještěs mi nevysvětlil, jak se ti povedlo objednat služby 9. září, když světlo světa spatřily až 12... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 17. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Omlouvám se, občas mi chybí písmenka, ne 9., ale 19.září telefonicky a 20. pak prostřednictvím formulářů a upřesňování dál opět telefonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mir69 Odesláno 21. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Dobrý den, mám jeden dotaz - v balíčku Kombi Komfort, který UPC nabízí, je i poplatek 49 kč za STB. Je to cena za Handan 5000, který je jinak běžně za 1Kč? Čili nabízí Komfort Kombi - "Více než 80 TV programů včetně 11 HD programů", na které se stejně nedá s Handanem 5000 koukat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.