Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdravím. Mám prolém. Klasika, 2 televize, 2 upc zásuvky..Ale jedna asi nejede,tudíž musím vést do te druhé tv kabel z rozbočovače z stb, který mám na první televizi. Byl tu techni upc a mluvil něco o nějakých průběžných či koncových zásuvkách upc, moc jsem ho nepochopil. Chtěl bych prostě, abych tu druhou televizi mohl vklidu napájet signálem z druhé zásuvky a nemusel vést kabel přes půl bytu od té první televize..Nevíte co s tím..? předem dík za odpovědi

Odesláno

Jedna asi nejede? Co to je za terminus technicus? Když tam ten technik byl, tak měl odzkoušet obě zásuvky a případně to opravit. Takže ho objednej znovu a ať maká!

Odesláno

Presne tak, pokud to delal nekdo z UPC, tak by to mel i opravit.

Pokud, tak ti udelaji za poplatek, nebo si to upravis sam, abych ti mohl poradit jak, tak bych musel vedet co to tam mas konkretne za zasuvky, kdyz mluvili neco o prubezne.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

No zasuvky mi tam nedaval technik upc,ale elektrikar pri rekonstrukci bytu..nepoznam,jestli tam je prubezna nebo koncova, jak to mam pozna?

Odesláno

No typ zasuvky vetsinou byva vyrazez primo na ni,

takze chapu to dobre ze ti nefunguje ta vzdalenejsi zasuvka ?

Spis to vypada na nejaky problem v kabelu, takze ho zkontroluj a hlavne vsechny spoje.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

přesně tak,nefungujevzdálanějšá zásuvka,,ja bych ty spoje zkontroloval, ale vedou v nad sadrokartonem :-)

Odesláno

Tak odstroubovat zasuvku snad zvladnes.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

No,zasuvku samozřejmě odšroubuji,ale k čemu to?

Odesláno

Jak rikam, kdyz ta zasuvka nejede, tak je nekde problem, budto v kabelu po ceste, nebo ve spoji mezi kablem a nekterou ze zasuvek, ze by byla vylozene spatna zasuvka spis pochybuju.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague