Odesláno 23. září 2011 13 let za celou dobu tady nepadnul přesnej typ zařízení... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 23. září 2011 13 let Stejný problém. Rychlost nejde přes 50Mb/s, nejčastěji je pod 45Mb/s (speedtest Plzeň, Praha) zařízení je Cisco EPC3925 šířku mám 40Mhz kanály automaticky. Na stolním PC na kabelu to jede 62 Mb/s. inSSider ukazuje -50dB a přímo u routeru -20dB, ale furt stejná rychlost.
Odesláno 23. září 2011 13 let no musíš zkoušet, ne? začni třeba od 15ky... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 23. září 2011 13 let Změna? Nenastala od 8 do 15 nejde wifi... Poté je chyba sítě a musim to zpátky nastavit přes kabel... 7 jela nejrychleji 40Mb/s User Legacy Rate jelo kolem 45Mb/s takže sem to vrátil zpátky na "Auto" pomalu se smiřuju s tim, že prostě na wifi jsou ztráty a nebudu dosahovat 60Mb/s edit: Tak sem teď vyzkoušel USB adaptér kterej jsem dostal k routeru a jede to krásných 61Mb/s ale nebaví mě to mít furt zapojený takže zkouším nějak poladit wifi v notebooku....
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.