Slamb Odesláno 23. září 2011 Sdílet Odesláno 23. září 2011 za celou dobu tady nepadnul přesnej typ zařízení... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník paulinek Odesláno 23. září 2011 Sdílet Odesláno 23. září 2011 Stejný problém. Rychlost nejde přes 50Mb/s, nejčastěji je pod 45Mb/s (speedtest Plzeň, Praha) zařízení je Cisco EPC3925 šířku mám 40Mhz kanály automaticky. Na stolním PC na kabelu to jede 62 Mb/s. inSSider ukazuje -50dB a přímo u routeru -20dB, ale furt stejná rychlost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. září 2011 Sdílet Odesláno 23. září 2011 jakej používáš kanál? Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník paulinek Odesláno 23. září 2011 Sdílet Odesláno 23. září 2011 mám tam "Auto" co by bylo pro mě nejlepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. září 2011 Sdílet Odesláno 23. září 2011 no musíš zkoušet, ne? začni třeba od 15ky... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník paulinek Odesláno 23. září 2011 Sdílet Odesláno 23. září 2011 Změna? Nenastala od 8 do 15 nejde wifi... Poté je chyba sítě a musim to zpátky nastavit přes kabel... 7 jela nejrychleji 40Mb/s User Legacy Rate jelo kolem 45Mb/s takže sem to vrátil zpátky na "Auto" pomalu se smiřuju s tim, že prostě na wifi jsou ztráty a nebudu dosahovat 60Mb/s edit: Tak sem teď vyzkoušel USB adaptér kterej jsem dostal k routeru a jede to krásných 61Mb/s ale nebaví mě to mít furt zapojený takže zkouším nějak poladit wifi v notebooku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.