Odesláno 25. září 2011 13 let Na internetu jsem objevil (v ceně něco málo přes 2 000 Kč) kabelový setbox s možností nahrávání na externí disk Synaps CHD-3000 CI CX PVR. Používá ho již někdo s CI modulem od firmy LICA a s externím diskem?
Odesláno 26. září 2011 13 let Ten STB vypada docela zajimave, ma CI slot pro CA modul, prijem HD kanalu a moznost nahravat na extrerni USB zarizeni a to vse za pouhych 2000 (k tomu je samozrejme jeste nutno pripocist nakup CA modulu). Ted je jeste otazka zda je menu a EPG v cestine, zkusil napsat dotaz na prodejce sem: http://www.videotech.cz/hdtv-prijimace/ ... -ci-cx-pvr Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. září 2011 13 let Já pořád přemýšlím, co je tam, vzhledem k té lidové ceně, za zradu. Už po tom světě chodím pěkně dlouho, abych u takových výrobků zdvihl prst. (ale je možné, že jsem v tomto případě jenom paranoidní) Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 26. září 2011 13 let Proc zrada, STB pro prijem DVB-T jsou za tuto cenu naprosto bezne a pritom se funkcne od tech kabelovych nijak zasadne nelisi, snad jen ze vdy nemaji CI slot, jedinej zadrhel muze byt ta cestina. Podle me jsou STB pro prijem DVB-C proste predrazene, protoze na trhu neni takova konkurence. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. září 2011 13 let Není to vysloveně zrada, ale nevšiml jsem si počtu tunerů. Tedy aspoň podle počtu CI slotů to bude nahrávat, nebo přehrávat, vždy jen jeden kanál (možná MUX).
Odesláno 3. prosince 2011 13 let Mám CA modul ,párováno pro UPC do CI slotu, přes SCART kabel do televize. Jsem s ním spokojen.
Odesláno 3. prosince 2011 13 let Zkus napsat nejake podrobnosti, jako jestli je menu a EPG v cestine, jak to nahrava, jak rychle jsou odezvy na povely z DO a pod. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. ledna 2012 13 let Bližší info (hlavně foto) http://www.tvfreak.cz/forum/showpost.ph ... stcount=22 Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 2. ledna 2012 13 let To je nějaký převlečený maďarský Amiko, akorát místo DVB-S tuneru je tam DVB-C a nikdo se ani neobtěžoval to vstupní Fko nahradit zde obvyklým IEC konektorem.
Odesláno 2. ledna 2012 13 let Coz ale nikomu nemusi vadit, kdyz si to srovna se smejdem zvanym kaon. Nasroubovat F konektor zvladne i moje babicka Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.