Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Na internetu jsem objevil (v ceně něco málo přes 2 000 Kč) kabelový setbox s možností nahrávání na externí disk Synaps CHD-3000 CI CX PVR.

Používá ho již někdo s CI modulem od firmy LICA a s externím diskem?

Odesláno

Ten STB vypada docela zajimave, ma CI slot pro CA modul, prijem HD kanalu a moznost nahravat na extrerni USB zarizeni a to vse za pouhych 2000 (k tomu je samozrejme jeste nutno pripocist nakup CA modulu).

Ted je jeste otazka zda je menu a EPG v cestine, zkusil napsat dotaz na prodejce sem:

http://www.videotech.cz/hdtv-prijimace/ ... -ci-cx-pvr

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Já pořád přemýšlím, co je tam, vzhledem k té lidové ceně, za zradu. Už po tom světě chodím pěkně dlouho, abych u takových výrobků zdvihl prst. (ale je možné, že jsem v tomto případě jenom paranoidní)

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

Proc zrada, STB pro prijem DVB-T jsou za tuto cenu naprosto bezne a pritom se funkcne od tech kabelovych nijak zasadne nelisi, snad jen ze vdy nemaji CI slot,

jedinej zadrhel muze byt ta cestina.

Podle me jsou STB pro prijem DVB-C proste predrazene, protoze na trhu neni takova konkurence.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Není to vysloveně zrada, ale nevšiml jsem si počtu tunerů.

Tedy aspoň podle počtu CI slotů to bude nahrávat, nebo přehrávat, vždy jen jeden kanál (možná MUX).

• po měsících...
Odesláno
:D Mám CA modul ,párováno pro UPC do CI slotu, přes SCART kabel do televize. Jsem s ním spokojen.
Odesláno

Zkus napsat nejake podrobnosti, jako jestli je menu a EPG v cestine, jak to nahrava, jak rychle jsou odezvy na povely z DO a pod.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
  • po 5 týdnech...
Odesláno

To je nějaký převlečený maďarský Amiko, akorát místo DVB-S tuneru je tam DVB-C a nikdo se ani neobtěžoval to vstupní Fko nahradit zde obvyklým IEC konektorem.

Odesláno

Coz ale nikomu nemusi vadit, kdyz si to srovna se smejdem zvanym kaon. Nasroubovat F konektor zvladne i moje babicka :)

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague