Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

šikula :diky

tak bude třeba zvětšit buňku, která má neviditelný okraje a ve který sou všechny tyhle údaje...

forum.png

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

proč se všude s**e tohle sdělení?

Předtím než se na něco zeptáš, zkus použít vyhledávaní !

když píšu pm, tak to tam mám taky :roll:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno
  • Autor

To sdělení

"Předtím než se na něco zeptáš, zkus použít vyhledávaní"

se zobrazuje pri zalozeni noveho temata a bohuzel trochu nechtene i pri psani soukrome zpravy, zkusim to jeste poladit.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

nápad :lol:

na různejch oc forech si vedle ikonky a základních údajů může uživatel napsat jakej má procesor, paměť, desku, disk, grafiku atd... neni nějakej addon, kterej by tohle umožňoval i na phpbb, že bysme tu měli položky internet, televize, telefon? :) místa je tu moře...

post.png

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

To víš, že jo. A budeš se nám chlubit nejen v podpisu, ale i v profilu, viď? :)

Promiň, to je asi hloupá sranda. Já jsem pro.

Klidně i jaký má člověk modem a případně router.

Potom aspoň tázající se uvidí co tu běžně funguje, nebo naopak ti "starší" budou vědět s čím vlastně má tázající se problém.

Odesláno
  • Autor

Neni problem si do profilu pridat jakoukoliv kolonku navic, ta se budto zobrazi pouze ve vasem profilu, nebo i zde primo v profilu vedle vasi zpravy.

Zkusmo jsem pridal tri kolonky Intenet a Televize a PC, které muzete ted videt u meho profilu.

Nastavuji se v Uzivatelskem panelu v Profil.

Ovsem jake kolonky by se mely zbrazovat i zde ve vlakne je otazka, tohle forum je o kabelove televizi a internetu, takze takove veci jako si predstavuje Slamb jako informace o mem pocitaci podle me postaci kdyz budou ke shlednuti pouze v profilu - po kliknuti na jmeno uzivatele.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Myslím, že Slamb použil popis PC jako vzor, co všechno se dá třeba jinde zadávat.

PC jako takové je irelevantní, sám používám doma PC i NB, další má žena a nejstarší dítě.

To spíš bych tam viděl rád ten router (nebo kombinovaný router s modemem). Díky tomu můžu odhadovat jaké problémy jsou s jakým HW, viz poslední dotazy ohledně rychlostí dosahovaných přes WiFi.

Ze Slambova výčtu ještě chybí telefon. Tam nevím, zda myslel jaký typ nebo jaký tarif.

U té televize mi to přijde krátké, pokud bych měl vypsat i dokupované balíčky. Nebo tam má být taky popis HW (STB, nebo TV s DVB-C?).

Odesláno

počítač byl jako příklad na ukázku, samozřejmě že tady stačí internet, televize a telefon 8)

jinak asi bych tam nechal tři textový pole pod sebou - internet, televize, telefon, kam by si každej napsal ručně svůj tarif a v případě zájmu dopsal i zařízení, protože místa je tam dost :)

kdyby šlo ten text udělat barevně podle typu služby, bylo by to ideální... :)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

Valná většina registrovaných členů se neobtěžuje ani s vyplněním místa bydliště, to pak těžko radit...

Odesláno
  • Autor

OK, jeste to upravim, ale barevne to nepujde,

a Retiree ma ma pravdu, vetsina lidi se vyplnovanim techto policek ani nezabyva,

z tohoto duvodu jsem aspon policko Bydliste pridal primo do formulare, ktery vyplnujete pri registraci.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague