Slamb Odesláno 28. září 2011 Sdílet Odesláno 28. září 2011 styles/prosilver/imageset/topic_read.gif styles/prosilver/imageset/topic_unread.gif to bylo první, co mě napadlo Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. září 2011 Autor Sdílet Odesláno 28. září 2011 Slamb: jo take me to uz napadlo, chce to jen vyzkouset jak to bude vypadat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 28. září 2011 Sdílet Odesláno 28. září 2011 Díky už funguje. Vyhledáno podle "UPC". Napsáno na HTC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 28. září 2011 Sdílet Odesláno 28. září 2011 Taky používám "Zobrazit nové příspěvky", protože nejsou v hlavní nabídce vidět, kde jsou nové příspěvky. Tedy to co píše Slamb v bodu 4 (obarvit na oranžovo). Ale i po přečtení mi tam po nějakou dobu zůstavají takto označená. Myslím tím počet za textem "Zobrazit nové příspěvky". Já netvrdím, že je něco špatně. Třeba tuto funkčnost jen neumím správně používat. Prostě pokud se přihlásím (automaticky), tak vidím kolik je nových zpráv od posledního přihlášení. A zůstane to tak i po té, co už ty zprávy přečtu. Stále je tam stejný počet "nových" i když už přečtených zpráv. Pokud v době kdy pročítám fórum někdo zapíše novou zprávu, tak počet zpráv roste. Zatím jediná věc jak to umím "opravit" je se odhlásit a znovu přihlásit. V tom případě se buď počet nových správ přímo vynulule, nebo se nastaví na skutečný počet nových nepřečtených zpráv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. září 2011 Autor Sdílet Odesláno 28. září 2011 Jaku dík, taky jsem myslel ze to bude fungovat jinak, to zobrazovane cislo v original foru neni, je to MOD ktery jsem tam pridal, konkretne tento: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=586493 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 28. září 2011 Sdílet Odesláno 28. září 2011 A tuším, že je tam přesně dotaz na to, co bych chtěl i já. Jak aktualizovat počet bez odhlašování. http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?p=3247752&sid=721fc8178a79892f894115b01b0a2a2d#p3247752 A možná tady je i návrh řešení, ale nejsem si jistý, neumím to ověřit. http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?p=8206055#p8206055 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. září 2011 Autor Sdílet Odesláno 28. září 2011 Jo, uz jsem to taky cele procetl, zitra si s tim zkusim pohrat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 29. září 2011 Sdílet Odesláno 29. září 2011 Nešlo by na hlavní stránce zvýraznit tučnější barvou ikony s "Novýma" příspěvkama. Prostě aby to kolečko bylo červenější. Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. září 2011 Autor Sdílet Odesláno 29. září 2011 Jasne, dneska to zkusim trochu upravit. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 29. září 2011 Sdílet Odesláno 29. září 2011 Pokud to zde už padlo, omlouvám se. Bude nové forum podporovat i mobilní klienty jako je Tapatalk? Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.