Návštěvník Jaku Odesláno 29. září 2011 Sdílet Odesláno 29. září 2011 Vidím, že jsem odpověděl neuplně. Když jsem napsal Díky už funguje.Vyhledáno podle "UPC". Napsáno na HTC Tak znovu. Tapatalk už je na tomtofóru podporovaný. Dej vyhledávat "UPC forum" s mezerou, a najde to jedno jediné a to je toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 29. září 2011 Sdílet Odesláno 29. září 2011 Uz ho v tapatalk vidim, dekuji. Hledal jsem ho jeste pred spusteni noveho fora a hledal jsem upczone dohromady. Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. září 2011 Autor Sdílet Odesláno 29. září 2011 Netusim jako vyhledavani v Tapatalku funguje, ale pokud to hleda i podle popisu a ne jen podle nazvu, tak slovo UPCZONE muzu pridat do popisu, aby se to lip hledalo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. září 2011 Sdílet Odesláno 29. září 2011 tu galerii bych dal na seznam fór jako třeba články, ať je to víc na očích... nasypal sem tam všech 30 stránek z administrace a fotku epc3925 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. září 2011 Autor Sdílet Odesláno 29. září 2011 To asi tak jednoduse jako u Clanku udelat nepujde, muze to byt jako odkaz, ale nebude se menit ikona pri vlozeni noveho obrazku. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. září 2011 Autor Sdílet Odesláno 29. září 2011 Taky používám "Zobrazit nové příspěvky", protože nejsou v hlavní nabídce vidět, kde jsou nové příspěvky. Tedy to co píše Slamb v bodu 4 (obarvit na oranžovo). Trochu sem upravil ty ikony, uz je to OK ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 29. září 2011 Sdílet Odesláno 29. září 2011 Už to vidím! Supéééér! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 29. září 2011 Sdílet Odesláno 29. září 2011 Netusim jako vyhledavani v Tapatalku funguje, ale pokud to hleda i podle popisu a ne jen podle nazvu, tak slovo UPCZONE muzu pridat do popisu, aby se to lip hledalo. Také opraveno. Funguje v Tapatalku vyhledání podle "UPC forum" s mezerou i "UPCzone" bez mezery. Na velikosti písmen nezáleží. Pro vyhledání stačí 3 písmena, ale potom není výsledek jednoznačný. Např. "UPC" vyhledá momentálně asi 17 podporovaných fór, např. "Deadly Cupcakes". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 30. září 2011 Sdílet Odesláno 30. září 2011 Trochu sem upravil ty ikony, uz je to OK ? Za mne perfektní. Dík. Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. září 2011 Autor Sdílet Odesláno 30. září 2011 pár připomínek 2) http://screenshot.cz/UIK1Y/nicky.png - zvýraznit nick autora a pokud možno i název tématu tučně, prodloužit název témetu o víc znaků Nick autora zvyraznen. Prodloužit název témetu o víc znaků by sice slo, jenze kdyz to prodlouzim, tak na monitorech s nizsim rozlisenim (1024px a min) by se to pak zalamovalo do dalsiho radku, coz by vypadalo blbe. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.