Návštěvník Jaku Odesláno 28. října 2011 Sdílet Odesláno 28. října 2011 Co znamená, když je registrovaný uživatel napsaný italikou - kurzívou? Kdo jsou Boti tuším, ale ta kurzíva mě mate. Celkem je online 17 uživatelů :: 4 registrovaných, 1 skrytý, 3 botů a 9 návštěvníků ...Registrovaní uživatelé: allien, Jaku, lumca, Retiree, Rikitan Boti: Bing [bot], Google [bot], Seznam Screenshot [bot] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. října 2011 Autor Sdílet Odesláno 28. října 2011 To jsou skryti uzivatele, v tomto pripade tedy- allien. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 28. října 2011 Sdílet Odesláno 28. října 2011 Já jsem si to tak spočítal uživatelé registrovaní jsou normálně plus jeden "skrytý". Jen moc nechápu, jak je skrytý, když ho vidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. října 2011 Autor Sdílet Odesláno 28. října 2011 No abych se priznal tak vlasne taky moc nevim k cemu je ta funkce skryteho uzivatele dobra. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.