Návštěvník Badis Odesláno 27. září 2011 Sdílet Odesláno 27. září 2011 (upraveno) Zdraví všechny. Mátě někdo už nejaké zkušenosti s restartem modemu u tohoto tarifu připojení? Když u mě proběhne( třeba nechtěný - vypnutí el.proudu) tak inicializace respektive opětovné připojení a fungování internetu trvá pomalu dvě hodiny. Je toto normální?? Upraveno 28. září 2011 uživatelem Badis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 28. září 2011 Sdílet Odesláno 28. září 2011 internet by měl po restartu modemu najet cca do minuty... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Badis Odesláno 28. září 2011 Sdílet Odesláno 28. září 2011 Hm, tak to je asi někde nějaká chyba. Mám ubee modem. Bliká na mě modře a zeleně... hřeje se to. No, je objednaný technik, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 28. září 2011 Sdílet Odesláno 28. září 2011 Modem Ubee EVM 3206 - Restart možná trvá pár minut, ale není to tak hrozné. Určitě to je míň než 10 minut, možná jen 5. Zkusím vysledovat jak to problikává a popsat. Nikde jsem zatím nic nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Badis Odesláno 30. září 2011 Sdílet Odesláno 30. září 2011 Zdravím všechny. Tak jsem měl doma šikovného technika. Prohlídka a výměna konektorů-NIC! Výměna modemu-NIC! Připojení technikova notebooku-NIC Kontrola společné krabičky (rozvodu v přízemí)-NIC! Výměna zdroje modemu-BINGO!!!!! Teď už po restartu do minuty spojení navázáno. Tak kdyby náhodou někdo řešil něco podobného ,je to třeba jedna z možností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. září 2011 Sdílet Odesláno 30. září 2011 To moc šikovný nebyl ,když hledal závadu od nejsložitější po nejjednodušší možnost. Oni většinou nosí více modemů tak zdroje zkouší hned měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Badis Odesláno 30. září 2011 Sdílet Odesláno 30. září 2011 Pořadí nevadí. Hlavně že je výsledek. Ale ten zdroj by mě věru nenapadnul. Asi toho tam číňan namotal málo nebo moc. Ale že je ten modem na to tak citlivý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Badis Odesláno 5. října 2011 Sdílet Odesláno 5. října 2011 Hm tak jsem to nějak přechválil. Stejný modem ( vyměněn za stejný typ a značku) a stejny problém. Po týdnu radosti zase starost. Neřeší někdo stejný problém?? Už mě napadá jen že modem je citlivý na kolísavé napětí v zásuvce. A když se to zhoupne tak internet blbne. Nejede naplno. A jen modem si vesele bliká jako barevná hudba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. října 2011 Sdílet Odesláno 5. října 2011 tak si tam na zkoušku strč přepěťovou ochranu, tim nic nezkazíš Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Badis Odesláno 6. října 2011 Sdílet Odesláno 6. října 2011 Slamb- Taky možnost. Mě napadlo že modem se napájí ze stejné zásuvky jako PC. A počítač má taky nějaký odběr. Jenže s tím by snad měl výrobce počítat,že napájení bude zapojeno na stejném kabelu jako PC. Nebo aspoň poblíž. No každopádně je objednán technik. Uvidíme co bude dál. Jak je to s reklamacemi? Třikrát a dost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.