Odesláno 28. září 2011 13 let zadej tam 1234 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 28. září 2011 13 let Diky, dal jsem restart celeho boxu, zadal 1234 a dal vyhledavani znova, naslo to 111 stanic, nebo kolik ale funguji zase jen ty zakladni, ale aspon ty. Opravdu nevim, co delam spatne, kdyz na televizi s tim starym stribrnym kramem mi vse jede jak ma, ale tady v obyvaku s tim novym proste nic. edit: Porad tam mam hlasku Neni pristup.
Odesláno 28. září 2011 13 let No je normalni, nech to zapnute a ono to samo za nejakou dobu nabehne - musi se sparovat karta s STB a to chvily trva. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 28. září 2011 13 let Halelujah, tak uz to funguje, jen skoda ez mi nejede ta promo nabidka - HBO atd.
Odesláno 28. září 2011 13 let No to by snad i mela jit, ale mozna uz tam udelali nejake zmeny. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. září 2011 13 let Zeptam se , kdyz mam 2 prisroje od upc s plnym programem a ten jeden péristroj vezmu a zopojim v jinem baraku kde je kabelovka , pujdou tam vsechny tv i kdyz tam maj jen zakladni tv
Odesláno 29. září 2011 13 let Zdravim, nema dnes nekdo zkusenosti s nefuncknimi stanicemi Cool, Love, Ocko. Od rana nam nejedou, ale ted mi doslo ze nejedou pouze na jedne televizi, nevite cim by to mohlo byt ? Ostatni kanaly slapou. diky za tipy
Odesláno 29. září 2011 13 let Zeptam se , kdyz mam 2 prisroje od upc s plnym programem a ten jeden péristroj vezmu a zopojim v jinem baraku kde je kabelovka , pujdou tam vsechny tv i kdyz tam maj jen zakladni tv Ide to,odskusane s CV-5000,samozrejme aj s kartou.A zobralo to aj CA modul mimo fakturacnej adresy.V UPC SK je mozne zobrat len 2 zariadenia na 1 fakturu,nie ako v UPC CZ kde je mozne zobrat az 4 zariadenia.V tom pripade zoberiem 4,2 dam znamemu a fakturu si pekne rozdelime.
Odesláno 29. září 2011 13 let No právě to chci udělat a ještě si tedy vezmu od upc ty dva přijimače , když můžou být 4 celkem. A na ty další dva už mám také zákazníky . Tak to je SUPER.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.