Odesláno 29. září 2011 13 let Budu rušit služby UPC. Nevim jak moc infolinka bude trvat na vrácení modemu na adresu firmy LICY. Přesto se chci zeptat, jestli někdo ví, jestli se lze domluvit na vrácení technikovi. Kauzu "vrácení modemu a exekuce" je mi známá. Díky za příspěvky.
Odesláno 29. září 2011 13 let Dobrý den, určitě to lze. Počítejte s výpovědní lhůtou a tím, že technik to může vyzvednout jen na té adrese kde byly služby a to od 1. do 7. dne od ukončení smlouvy. Pošlete výpověď např. teď a výpovědní lhůta Vám poběží do 30.10. 2011 a v termínu od 1.11. do 7.11 v pracovní dny je možno plánovat vyzvednutí s technikem. Popř. stačí poslat poštou a podací lístek poslat nascanovaný na UPC a po měsíci se dotázat zda vše OK. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. září 2011 13 let Hlavně technika nenechejte odejít bez potvrzení, že to převzal // Případně podací lístek dobře opatrujte následujících pět let.
Odesláno 29. září 2011 13 let Toto jiz mozne neni, pouze za poplatek asi 1000 Kc. Vsechna zarizeni se musi poslat na adresu Licy.
Odesláno 29. září 2011 13 let No pokud to pise Marek-26, tak bych mu veril. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. září 2011 13 let Vrátit zařízení technikovi je možné pokud se splní co jsem psal výše. A v rámci odpojení služeb v rozvodné skříni je to zdarma. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. září 2011 13 let A pak se to zase změnilo =) Pokud mi nevěříte, napište přes formulář dotaz na UPC ) Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 1. října 2011 13 let Popř. stačí poslat poštou a podací lístek poslat nascanovaný na UPC a po měsíci se dotázat zda vše OK. No... toto sebemrkačství před UPC je nad rámec právního pořádku, ba co víc, nad rámec lidské důstojnosti. Pamatuji se, že se tu řešilo, že někdo poslal zařízení UPC (nebo Licu), a jeden řekl, že nic nedostal a druhý, že to poslal a že má srvzenku a že to prý nestačilo... tak to snad né. Mám stvrzenku a bodka. Co je to za blábol posílat naskenovaný lístek UPC a ještě se po měcíci se dotazovat zda je vše OK? Co to zde Marek-26 mele? Já vím, že nežijeme v právním státě (žijeme v polo-právním státě), ale snad takováto primární debilina nespadá pod mafiánská chapadla a je řešitelná standardní cestou - mám stvrzenku o odeslání a bodka.
Odesláno 1. října 2011 13 let tak snad je logický, když odesílám zařízení za pár tisíc, že se radši zeptám, jestli je všechno ok, aby se daly případný komplikace řešit co nejdřív... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.