Přejít na obsah

Výpověď smlouvy -> Infolinka -> vrácení modemu technikovi

Doporučené příspěvky

Návštěvník son

Nový příspěvekod Elnc » ned, 26.8.2012, 20:45

Jednak i ústní dohoda je dohodou a je zcela rovnocenná s dohodou písemnou (všechny hovory se nahrávají, což můžeš pro vlastní kontrolu provádět i ty) a druhak s reklamou na zloděje z O2 dost těžko uspěješ. Aspoň do doby, dokud budou nabízet ty svoje nehorázně předražené zvonkové dráty s mizernou rychlostí, místo kvalitního připojení na optice...

ústní i písemná dohoda mají 14-ti denní výpovědní lhůtu k odstoupení od smlouvy.Elnci a ty si myslíš,že O2 má v zemi zakopaný jen a pouze zvonkový drát a upc jen a pouze optiku????

Ano, jsou nejlepsi na trhu, ale mame zapotrebí ze sebe nechat delat idioty pro tu jednu stovku o kterou je O2

drazsi? Alespon ma zakaznickou linku a jedna feroveji.

O2 nabízí 25/2 Mbit/s za 600 Kč (časově omezená akční cena, plná je 850 Kč)

UPC má ve srovnatelné ceně (599 Kč / 799 Kč) rychlost 120/10 Mbit/s

Srovnatelná rychlost 30/1 Mbit/s stojí 399 Kč / 499 Kč

Nevím co by mi muselo UPC udělat abych za těchto podmínek dal přednost VSDL od O2.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Návštěvník lejno

son: V zemi můžou mít co je libo, ale k lidem ať dotáhnou pořádnou rychlost a ne takovou předraženou hrůzu. A to se zvonkovým drátem půjde jenom stěží...

Většina ISP nemá jen své rozvody (optiky), ale pronajímá si i kapacitu právě třeba od ČD Telematika a podobných firem.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník son

Příspěvekod Marek-26 » úte, 28.8.2012, 08:13

Většina ISP nemá jen své rozvody (optiky), ale pronajímá si i kapacitu právě třeba od ČD Telematika a podobných firem.

Ano tak to funguje,proto nemám rád když se tady většinou srovnává jen upc s O2.Jsou i jiní poskytovatelé,kteří můžou být alternativou a leckde i lepší než upc,záleží na lokalitě.

5954afa2381c6_itaktojde.png.b2c60423ab38a296847e1bd27b77c841.png

Návštěvník son

Logicky- když chci odejít od poskytovatele z důvodu nespokojenosti,tak přeci nepůjdu k někomu u koho bych byl ještě nespokojenější,no nevím pro mě velikost hráče na trhu je celkem u pr....

A jsem velmi rád,že tito 2 největší hráči nejsou zároveň jediní hráči na trhu,protože by jsme mohli dopadnout podobně jako tomu je u mobilních sítí.

Návštěvník lejno

Jenomže zdejší diskuze je na globální úrovni a ne o tom, kdo v nějakých Trboušanech něco poskytuje pro 10 lidí a 3 veverky, byť to jistě může být zajímavá věc.

Návštěvník son
Pri odesilani baliku je jeste mozne, krom podaciho listku vyuzit sluzbu Elektronicke avizovani, nebo Dodejka, kdy vam posta posle oznameni o dodani zasilky na SMS ci email, nebo pisemne.

http://kzas.ceskaposta.cz/eep_zkal/Sluz ... =232#balik

Moje zkusenost s UPC je taková, ze provádí dohody predevsím ustne (s vyjimkou registrace novych klientu) a pak si je doplnují podle svych financních chutí...s velkym vysmechem.

Ano, jsou nejlepsi na trhu, ale mame zapotrebí ze sebe nechat delat idioty pro tu jednu stovku o kterou je O2

drazsi? Alespon ma zakaznickou linku a jedna feroveji.

:D Já z tohoto příspěvku pochopil,že nick krizekrrize chce a nebo odešel od upc k O2 a já svými příspěvky chtěl ukázat,ža existují i další alternativy-třeba i pro 10 lidí a 3 veverky,záleží kde člověk bydlí a jaký je výběr ISP.Nechce se mi věřit,že má na výběr jen ze dvou.Tak se omlouvám,že jsem to špatně pochopil a nevhodně vstoupil do diskuze,která je vedena na globální úrovni. :D

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...