Návštěvník CTA3 Odesláno 31. října 2012 Sdílet Odesláno 31. října 2012 No Fax je také písemná výpověď na které je vlastnoruční podpis takže si myslím, že faxem to jde taky. Písemná forma to je, ale není na ní originální podpis. Je to stejné, jako by jsi poslal rukou napsanou výpověď jako přílohu emailem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. února 2013 Sdílet Odesláno 23. února 2013 ukončil jsem smlouvu s UPC a mám mu vrátit jeho zařízení (modem, telefon) na adresu jeho distribučního skladu v nymburce v souladu s podmínkami smlouvy. Operátor však požaduje, abych mu přístroje zaslal poštou s tím, že není na osobní převzetí na této nymburské adrese vybaven. Ve smlouvě však nic o povinnosti zaslat poštou není a není uveden způsob předání. Já mu chci přístroje předat v nymburce osobně, protože to mám cestou za známými a nechce se mi balit každý přístroj zvlášt, vypisovat lístky a čekat frontu na poště. Mám právo operátorovi předat přístroje osobně na adrese uvedené ve smlouvě ve standardní denní době? Co dělat, když na uvedeném místě nebude přítomen osobně pracovník firmy? Patrně tam nebude, protože osobní předání UPC odmítá. Předmětný odstavec smlouvy je níže: 7.4. Vrácení Přijímacího zařízení Do 7 dnů po ukončení Smlouvy je nutné, abyste nám vrátil(a) pronajaté Přijímací zařízení, a to na adresu našeho distribučního skladu: UPC Česká republika, s.r.o., Kostomlátecká 20/39, 28802 Nymburk. To platí i v případě, že ukončíte užívání jednotlivé Služby a Přijímací zařízení používáte jen pro její příjem. Aby se vracené Přijímací zaří-zení cestou k nám nepoškodilo (nebo pro případ, že se tak stane), doporučujeme Vám, abyste zásilku při odesílání pojistili dle výše smluvní pokuty pro příslušné Přijímací zařízení, která je uvedena v ceníku na http://www.upc.cz. Přijíma-cí zařízení se považuje za vrácené v momentě, kdy ho převezmeme v našem distribučním skladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. února 2013 Sdílet Odesláno 24. února 2013 zkusit to můžeš, pak dej vědět, jak to tam vypadá, když tak to i vyfoť Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 24. února 2013 Sdílet Odesláno 24. února 2013 Osobní vrácení je nesmysl už proto, že žádný z tamních pracovníků nemá oprávnění od klientů cokoliv přebírat osobně. A neobstojí ani výmluvy o frontě na poště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 24. února 2013 Sdílet Odesláno 24. února 2013 Nemá právo to převzít a nemá jak vystavit doklad, že to převzal. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PESFILIPES Odesláno 24. února 2013 Sdílet Odesláno 24. února 2013 proc bys to mel posilat postou - oni ti taky postou nic neposlou - jen at si pro to hezky prijedou a nebo to vrat osobně - vsechno jde - postak to take musi predat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 24. února 2013 Sdílet Odesláno 24. února 2013 Tak přeju hodně štěstí Podle mapy.cz a cuzk.cz na adrese Kostomlátecká 20/39, 28802 Nymburk nic není. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. února 2013 Sdílet Odesláno 24. února 2013 Pokud chces vratit zarizeni osobne, objednej si navstevu technika UPC, ktery zarizeni od tebe odebere a necha ti tam na to doklad, udajne je to zadarmo. Vozit to do Nymburka nema smysl. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 24. února 2013 Sdílet Odesláno 24. února 2013 xtonda: Podle mapy.cz a cuzk.cz na adrese Kostomlátecká 20/39, 28802 Nymburk nic není ??? Google Earth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 24. února 2013 Sdílet Odesláno 24. února 2013 Pokud chces vratit zarizeni osobne, objednej si navstevu technika UPC, ktery zarizeni od tebe odebere a necha ti tam na to doklad, udajne je to zadarmo.Vozit to do Nymburka nema smysl. Návštěva technika je, pokud vím, za 400Kč. A vyžádat si ho na odběr zařízení při ukončení smlouvy, to ti z KC akorát zamítnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.