Přejít na obsah

Výpověď smlouvy -> Infolinka -> vrácení modemu technikovi


Návštěvník Pepa2

Doporučené příspěvky

Návštěvník CTA3
No Fax je také písemná výpověď na které je vlastnoruční podpis :) takže si myslím, že faxem to jde taky.

 

Písemná forma to je, ale není na ní originální podpis. Je to stejné, jako by jsi poslal rukou napsanou výpověď jako přílohu emailem. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

ukončil jsem smlouvu s UPC a mám mu vrátit jeho zařízení (modem, telefon) na adresu jeho distribučního skladu v nymburce v souladu s podmínkami smlouvy. Operátor však požaduje, abych mu přístroje zaslal poštou s tím, že není na osobní převzetí na této nymburské adrese vybaven. Ve smlouvě však nic o povinnosti zaslat poštou není a není uveden způsob předání. Já mu chci přístroje předat v nymburce osobně, protože to mám cestou za známými a nechce se mi balit každý přístroj zvlášt, vypisovat lístky a čekat frontu na poště. Mám právo operátorovi předat přístroje osobně na adrese uvedené ve smlouvě ve standardní denní době? Co dělat, když na uvedeném místě nebude přítomen osobně pracovník firmy? Patrně tam nebude, protože osobní předání UPC odmítá. Předmětný odstavec smlouvy je níže: 7.4. Vrácení Přijímacího zařízení Do 7 dnů po ukončení Smlouvy je nutné, abyste nám vrátil(a) pronajaté Přijímací zařízení, a to na adresu našeho distribučního skladu: UPC Česká republika, s.r.o., Kostomlátecká 20/39, 28802 Nymburk. To platí i v případě, že ukončíte užívání jednotlivé Služby a Přijímací zařízení používáte jen pro její příjem. Aby se vracené Přijímací zaří-zení cestou k nám nepoškodilo (nebo pro případ, že se tak stane), doporučujeme Vám, abyste zásilku při odesílání pojistili dle výše smluvní pokuty pro příslušné Přijímací zařízení, která je uvedena v ceníku na http://www.upc.cz. Přijíma-cí zařízení se považuje za vrácené v momentě, kdy ho převezmeme v našem distribučním skladu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lejno

Osobní vrácení je nesmysl už proto, že žádný z tamních pracovníků nemá oprávnění od klientů cokoliv přebírat osobně. A neobstojí ani výmluvy o frontě na poště...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník PESFILIPES

proc bys to mel posilat postou - oni ti taky postou nic neposlou - jen at si pro to hezky prijedou a nebo to vrat osobně - vsechno jde - postak to take musi predat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lejno
Pokud chces vratit zarizeni osobne, objednej si navstevu technika UPC, ktery zarizeni od tebe odebere a necha ti tam na to doklad, udajne je to zadarmo.

Vozit to do Nymburka nema smysl.

Návštěva technika je, pokud vím, za 400Kč. A vyžádat si ho na odběr zařízení při ukončení smlouvy, to ti z KC akorát zamítnou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...