mirij Odesláno 18. července 2013 Sdílet Odesláno 18. července 2013 Ale stejně, to opravdu není nikde možnost jim to předat osobně - vždyť někde musí sídlit, v každém kraji musí mít své pobočky ??? Nebo jsou to marťani, kteří na Zemi mají pouze jednu doručovací adresu a UPC síť spravují z Marsu a jinak se na Zemi nezdržují? Vždyť u nich ten balík od pošty také někdo musí převzít. Tak prostě přeskočím ten článek v řetězci a místo od pošty to ten dotyčný u UPC převezme ode mne osobně. Přece uschování podacího lístku také nemusí být 100 % - můžou např. argumentovat, že v balíku nebylo vše nebo se balík může ztratit takže musím ještě myslet na to, aby mi poslali nějaké potvrzení o převzetí - což jsou všechno při daných lhůtách týdny a týdny času atd. atd. Při osobním převzetí je vše hned vyřízeno a mám o starost méně. Pokud už se to nějakým způsobem podaří vrátit technikovi tak ten mi přece také podepíše nějaký potvrzovací dokument o vrácení a je to pro mne tímto definitivně uzavřené a nemusím se strachovat jestli jim to už přišlo případně volat ještě na jejich info linku jestli je to už odepsané z mého účtu atd. Citovat Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 18. července 2013 Sdílet Odesláno 18. července 2013 K čemu by měli mít pobočky a platit na nich další a další zaměstnance? Jenom proto, že někdo neumí koupit na poště krabici za 15Kč, vložit modem a poslat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 18. července 2013 Sdílet Odesláno 18. července 2013 upc rozhazuje jinde a daleko víc, takže nějakej týpek navíc v tom nehraje roli stačilo by, aby byl k dispozici v tom nymburku, kde maj sklad... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 18. července 2013 Sdílet Odesláno 18. července 2013 Z čeho ten tvůj pocit o rozhazování pramení? Jinak ale nějaký skladník v Nymburku je většině lidí stejně houby platný, protože náklady na přepravu dalece převýší cenu zásilky u České pošty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 18. července 2013 Sdílet Odesláno 18. července 2013 Ale stejně, to opravdu není nikde možnost jim to předat osobně - vždyť někde musí sídlit, v každém kraji musí mít své pobočky ??? Zarizeni lze vratit jedine a pouze pres postu, pobocky UPC nejsou vybavene pro styk s klienty. Maximalne lze zarizeni vratit technikovy pri nejake vymene kus za kus. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 18. července 2013 Sdílet Odesláno 18. července 2013 Z čeho ten tvůj pocit o rozhazování pramení? Jinak ale nějaký skladník v Nymburku je většině lidí stejně houby platný, protože náklady na přepravu dalece převýší cenu zásilky u České pošty. joo, kdyby pocit tady přece nejde o cenu, ale o to, že někdo poště prostě nevěří a jakýkoliv záruky sou k ničemu, když to pak znamená další zařizování... já bych si klidně taky udělal příjemnej vejlet, ač s krabicí, jednoduše předám, dostanu podepsanej papír, projdu okolí, udělám pár fotek a jedu zase dom Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 Když někdo nevěří České poště, tak klidně může využít služeb jiné přepravní společnosti. A pokud má panický strach z doručování zásilek touto cestou obecně, tak by se měl asi obrátit na svého ošetřujícího lékaře, ten už bude vědět co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirij Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 Mě nejvíc prostě děsí to, že nějaký podací lístek je v případě zpětného dokazování málo průkazný. Podepsaný dokument v případě hrozby exekuce při osobním předání je mnohem více průkaznější - a o to hlavně jde, vždyť UPC se s tím taky nemaže a i oni dělají chyby, kvůli kterým člověka můžou poslat do exekuce (a žádný ošetřující lékař Vám rozhodně potom nepomůže). Bez osobního předání, kdy protistrana si přejímané věci zkontroluje a stvrdí podpisem, že tam je všechno, může kdokoliv stále tvrdit (i přes existenci nějakého podacího lístku, který nic takového nedokazuje), že tam např. nebylo všechno. Viz např. problémy uvedené v tomto vlákně dříve kdy dokonce operátorka chybně stále uváděla, že zařízení je odepsané z účtu, ale ve skutečnosti stále nebylo. Citovat Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 Můžeš poslat s dodejkou - vrátí se ti podepsaný papír, že to převzali. Samozřejmě kdy by chtěli zpochybnit obsah balení to neřeší. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 Když se může zpochybnit obsah balení a podací lístek, což samozřejmě chápu, je nějaký problém s tím po nějaké době poslat UPC doporučený dopis, aby mně potvrdili převzetí ? Já jsem to udělal, když jsem se stěhoval a takový dopis na originálním papíře s razítkem jsem od nich obdržel a jsem v klidu. Nebo na tohle dneska nereagují ? Potvrzení po mailu nevěřím, neboť v případě žaloby nemá mail žádnou důkazní hodnotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.