Odesláno 29. září 2011 13 let Mám internet UPC 10mb a v posledním týdnu až deseti dnech zaznamenávám časté výpadky a vysoké nárusty latence. Lokalita Brno Lesná, žádné výpadky nejsou hlášeny. Vyzkoušeno na více PC bez viditelného zlepšení. Má někdo ze stejné lokality podobné problémy nebo je to jen u mě?
Odesláno 29. září 2011 13 let Objednejte si technika na kontrolu Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. září 2011 13 let Jeste pred tim bych zavolal na UPC, oni se kouknou do logu signalu vaseho modemu a podle toho vam reknou co s tim. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. října 2011 13 let Brno-Komárov, mám tu podobný problém. Většinou koukám kontinuálně na televizi přes internet, tak jsem z toho v první chvíli vinil druhou stranu, ale po měření vyšlo na povrch, že se to spíš týká drátu domů. V inkriminované době vypadává rychlou sinusovkou i signál na analogové televizi (čili z koukání je spíš pexeso). Měření rychlosti a stability občas taky příšerně kolísá.
Odesláno 2. října 2011 13 let podtvrzuji ..Olomoucký kraj, internet dosahuje 50-60 procentní rychlosti dle předchozího měření
Odesláno 4. října 2011 13 let brno je uz tyden totalne rozdrbane, nahodne vypadky (Kr.Pole, Reckovice, Medlanky atp.) nekdy je to na par vterin nekdy i desitky minut ... podle me to souvisi s onou 'systemovou zmenou'
Odesláno 4. října 2011 13 let Na toto systémová změna nemá vliv. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 17. ledna 2012 13 let Řeším ten samý problém Brno žabovřesky 25/1,5 neuvěřitelná latence dokonce i na jejich DNS 213.46.172.36 , 37 téměř nepřetržitě kolísá od 10ms do cca 500ms - HROZNÝ!! Na nrmální brouzdání nebo stahování dobrý, ale nedá se na tom hrát, ani telefonovat. Včera jsem se po 20 min. dovolal na jejich "podporu" - kde mě řekli, že je vše v pořádku - tak si začínám shánět nového ISP. PS: volal jsem tam už asi počtvrté za poslední 4 měsíce a NIC
Odesláno 17. ledna 2012 13 let Trvejte na návštěvě technika. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 28. ledna 2012 13 let Ten samy problem u nas v KrPoli, nemuzu se kvuli "timeoutum" pripojit ani do firemni VPN
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.