Přejít na obsah

Kolísání rychlosti a latence v Brně

Doporučené příspěvky

Návštěvník Keen9

Mám internet UPC 10mb a v posledním týdnu až deseti dnech zaznamenávám časté výpadky a vysoké nárusty latence. Lokalita Brno Lesná, žádné výpadky nejsou hlášeny. Vyzkoušeno na více PC bez viditelného zlepšení. Má někdo ze stejné lokality podobné problémy nebo je to jen u mě?

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/2912-kol%C3%ADs%C3%A1n%C3%AD-rychlosti-a-latence-v-brn%C4%9B/
Sdílet na ostatní stránky

Brno-Komárov, mám tu podobný problém. Většinou koukám kontinuálně na televizi přes internet, tak jsem z toho v první chvíli vinil druhou stranu, ale po měření vyšlo na povrch, že se to spíš týká drátu domů. V inkriminované době vypadává rychlou sinusovkou i signál na analogové televizi (čili z koukání je spíš pexeso). Měření rychlosti a stability občas taky příšerně kolísá.

Návštěvník Dwarden

brno je uz tyden totalne rozdrbane, nahodne vypadky (Kr.Pole, Reckovice, Medlanky atp.)

nekdy je to na par vterin nekdy i desitky minut ...

podle me to souvisi s onou 'systemovou zmenou'

• po měsících...

Řeším ten samý problém Brno žabovřesky 25/1,5

neuvěřitelná latence dokonce i na jejich DNS 213.46.172.36 , 37 téměř nepřetržitě kolísá od 10ms do cca 500ms - HROZNÝ!!

Na nrmální brouzdání nebo stahování dobrý, ale nedá se na tom hrát, ani telefonovat.

Včera jsem se po 20 min. dovolal na jejich "podporu" - kde mě řekli, že je vše v pořádku - tak si začínám shánět nového ISP.

PS: volal jsem tam už asi počtvrté za poslední 4 měsíce a NIC :cry:

• po 2 týdnech...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...