Odesláno 1. října 2011 13 let je nějaké lepší možnost konfigurace dodávaného EPC3925? to jeho web rozhraní na 192.168.1.1 mi prijde trochu orezane, chybi treba volba kanalu pro wifi nebo sirka kanalu
Odesláno 1. října 2011 13 let Nevím, nemám, ale díval jsem se sem http://www.upczone.cz/gallery/album.php?album_id=21
Odesláno 1. října 2011 13 let to jeho web rozhraní na 192.168.1.1 mi prijde trochu orezane, chybi treba volba kanalu pro wifi nebo sirka kanalu všechno tohle tam samozřejmě je... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 1. října 2011 13 let sirku kanalu nebo jeho volbu tam nevidim, ani na fotkach co poslal odkaz Jaku
Odesláno 1. října 2011 13 let nj, máš pravdu... já to fotil bez přepnutí na manuální nastavení v basic settings :oops: http://screenshot.cz/9JW5G/manual.png a výběr kanálu je tady gallery/image.php?album_id=21&image_id=211&view=no_count - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 1. října 2011 13 let Podle obrázků jsem to právě čekal na stránce Wireless / Basic settings. Slambe, díky za fotky, jen možná šlo udělat výřez (bez toho modrého pozadí).
Odesláno 1. října 2011 13 let Mám Cisco EPC3925 a v zásadě s ním nemám problém, ale mám tři dotazy. Funguje vzdálená správa? Povolil jsem v něm DYNDNS aktualizaci a vzdálenou správu na portu 8080. Bohužel se na modem vzdáleně nemůžu připojit. Zkoušel jsem to přes DYNDNS záznam i přímo na veřejnou IP modemu, zkoušel jsem v konfiguraci zadat i jiný port, ale stále bez výsledku. Vypadá to, že je tato funkce nějak zablokovaná ve firmwaru. Je nějaké využití USB portu na modemu? Sdílení disku, tiskárny atp. Je možné aktualizovat firmware? Jedná se mi o to, aby UPC nemělo v modemu nějaký svůj specifický firmware, bez kterého by modem v jejich síti nekomunikoval.
Odesláno 1. října 2011 13 let 1) borci z klientskýho to fungovalo bez problémů, řikal, ať mu povolim port 8080... 2) pro servisní účely 3) firmware aktualizuje upc, poslední verze je z 16.6.2011 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 1. října 2011 13 let UPC port 8080 stadartne blokuje, takze asi proto to nefachci. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. října 2011 13 let ten port se povoluje v administration / management - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.