Návštěvník mikercz Odesláno 1. října 2011 Sdílet Odesláno 1. října 2011 je nějaké lepší možnost konfigurace dodávaného EPC3925? to jeho web rozhraní na 192.168.1.1 mi prijde trochu orezane, chybi treba volba kanalu pro wifi nebo sirka kanalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 1. října 2011 Sdílet Odesláno 1. října 2011 Nevím, nemám, ale díval jsem se sem http://www.upczone.cz/gallery/album.php?album_id=21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. října 2011 Sdílet Odesláno 1. října 2011 to jeho web rozhraní na 192.168.1.1 mi prijde trochu orezane, chybi treba volba kanalu pro wifi nebo sirka kanalu všechno tohle tam samozřejmě je... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mikercz Odesláno 1. října 2011 Sdílet Odesláno 1. října 2011 sirku kanalu nebo jeho volbu tam nevidim, ani na fotkach co poslal odkaz Jaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. října 2011 Sdílet Odesláno 1. října 2011 nj, máš pravdu... já to fotil bez přepnutí na manuální nastavení v basic settings :oops: http://screenshot.cz/9JW5G/manual.png a výběr kanálu je tady gallery/image.php?album_id=21&image_id=211&view=no_count Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 1. října 2011 Sdílet Odesláno 1. října 2011 Podle obrázků jsem to právě čekal na stránce Wireless / Basic settings. Slambe, díky za fotky, jen možná šlo udělat výřez (bez toho modrého pozadí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Poci Odesláno 1. října 2011 Sdílet Odesláno 1. října 2011 Mám Cisco EPC3925 a v zásadě s ním nemám problém, ale mám tři dotazy. Funguje vzdálená správa? Povolil jsem v něm DYNDNS aktualizaci a vzdálenou správu na portu 8080. Bohužel se na modem vzdáleně nemůžu připojit. Zkoušel jsem to přes DYNDNS záznam i přímo na veřejnou IP modemu, zkoušel jsem v konfiguraci zadat i jiný port, ale stále bez výsledku. Vypadá to, že je tato funkce nějak zablokovaná ve firmwaru. Je nějaké využití USB portu na modemu? Sdílení disku, tiskárny atp. Je možné aktualizovat firmware? Jedná se mi o to, aby UPC nemělo v modemu nějaký svůj specifický firmware, bez kterého by modem v jejich síti nekomunikoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. října 2011 Sdílet Odesláno 1. října 2011 1) borci z klientskýho to fungovalo bez problémů, řikal, ať mu povolim port 8080... 2) pro servisní účely 3) firmware aktualizuje upc, poslední verze je z 16.6.2011 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. října 2011 Sdílet Odesláno 1. října 2011 UPC port 8080 stadartne blokuje, takze asi proto to nefachci. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. října 2011 Sdílet Odesláno 1. října 2011 ten port se povoluje v administration / management Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.