Návštěvník mikercz Odesláno 4. října 2011 Sdílet Odesláno 4. října 2011 děkuji za doplnění fotek už to tam je jještě dotaz - lze změnit DNS servery nějak? místo těch co dává UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. října 2011 Sdílet Odesláno 4. října 2011 gallery/image.php?album_id=21&image_id=221&view=no_count Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mikercz Odesláno 11. října 2011 Sdílet Odesláno 11. října 2011 děkuji, nevím kam jsem koukal, že jsem to neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. října 2011 Sdílet Odesláno 22. října 2011 Můžu mít dotaz, jaký je heslo pro připojení na tu správu?Tachnik co byl u nás tady nechal jen krabici nějaký štítky a šel pryč takže nemůžu změnit třeba heslo na wifi atd.Nějaká rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 22. října 2011 Sdílet Odesláno 22. října 2011 při prvním přihlášení žádný... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. října 2011 Sdílet Odesláno 22. října 2011 No tak to by mě opravdu nenapadlo, zkoušel jsem všemožný čísla a furt nic.Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 16. dubna 2012 Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Nevíte kolik proudu poskytuje na USB? Je to 0,5A jako u PC, nebo dá i víc? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 20. dubna 2012 Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Více to nedá, viz specifikace USB 2.0 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. dubna 2012 Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 EPC3925 by podle ciskáckých release notů měl umět bridgový mixed mód - wifi a část ethernet portů přes vnitřní NAT, část jako bridge. Zkoušel to někdo vyptat u UPC? Co se týká bridge módu, hackové postupy (editace kódu stránky) už nefungují. Kód ve stránce úplně chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.