Odesláno 1. října 2011 13 let Ani na jedné televizi mi nejde Filmbox, není přístup. Má to tak být a nebo mám začít hledat příčinu? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 1. října 2011 13 let Taky mi nejde. Lokalita Kolin Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 1. října 2011 13 let Já se taky chtěl dívat, a musel jsem přepnout na Fimbox Extra. Teď už jde. BTW: Nepatří to mezi výpadky? Asi ne, to není internet.
Odesláno 3. října 2011 13 let Já jsem zase u Filmboxu HD už poněkolikáté zaznamenal naprosté rozsynchronizování obrazu se zvukem. A to už třebas i během upoutávek, které pak přechází i v normální pořad. A to dost výrazné - obraz je třeba až o půlminuty napřed před zvukem. Protože to je v takovém případě prakticky nesledovatelné, tak jsem zkoušel volit jiné zvukové stopy, ale posun byl i jak u stopy anglické, tak i u stopy polské.
Odesláno 3. října 2011 13 let Jo, toho posunuteho zvuku u Filmboxu HD jsem si vcera take vsiml, bylo to nekoukatelne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.