Odesláno 3. října 2011 13 let Mám modem Scientific Atlanta epc 2203,jaký kvalitní Wifi router bych si měl koupit?
Odesláno 3. října 2011 13 let Řiďte se první větou co jste tu psal A záleží co od routeru očekáváte. Jistě najdete spoustu diskuzí, kde se dochází k víceméně stejnému závěru. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 3. října 2011 13 let praha 9 českolipská 20, jo? že by soused? zrovna jeden objednávám pro klienta na 120 Mb/s jelikož taky bydlim kousek od stanice střížkov, můžem o tom hodit řeč a rovnou nějakej další přiobjednat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 3. října 2011 13 let Mám modem Scientific Atlanta epc 2203,jaký kvalitní Wifi router bych si měl koupit? Tiez mam modem Scientific Atlanta epc 2203 a pouzivam k nemu wifi router Asus RT-N10+ uz vyse roka.Bezproblemovy chod,za ten rok co ho mam ziadny restart.
Odesláno 7. října 2011 13 let praha 9 českolipská 20, jo? že by soused? zrovna jeden objednávám pro klienta na 120 Mb/s jelikož taky bydlim kousek od stanice střížkov, můžem o tom hodit řeč a rovnou nějakej další přiobjednat Mám zájem ,můžete se mi ozvat na 606834486?
Odesláno 15. února 2013 12 let Mám modem Scientific Atlanta epc 2203,jaký kvalitní Wifi router bych si měl koupit? Tiez mam modem Scientific Atlanta epc 2203 a pouzivam k nemu wifi router Asus RT-N10+ uz vyse roka.Bezproblemovy chod,za ten rok co ho mam ziadny restart. Poradte mi, prosim, navod, jak router zapojit do modemu 2203. Normalne pres telefonni kabel?
Odesláno 15. února 2013 12 let Výstup RJ45 u modemu propojit síťovým kabelem se vstupem RJ45-WAN u routeru. Telefonní výstup z modemu RJ11 je určený jenom pro připojení telefonu.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.