Odesláno 13. října 2011 13 let Obavam se, ze dvb-c-shop.cz vam samotnou karu neda, take jsem zatim neslysel ze by modul z dvb-c-shop.cz nekomu v tv nefungoval kvuly nekompaktibilite. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. října 2011 13 let Samotné karty se nedodávají, kvůli párování. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 15. října 2011 13 let Objednal jsem si SMIT Conax chipset pairing CAM přes DVB-C-shop (v úterý jsem ho objednal a v pátek byl doma) a měl jsem taky problém že mi nešli kódované programy tak jsem zavolal na UPC tam po mě chtěli číslo karty a že nemám vypínat TV a do dvou hodin by to mělo naběhnout, no a asi za 15min. už to jelo. Jinak používám to v TV LG 37LE5300 nastavení státu mám na Švédsko. EPG jede bez chyb a teletext má trochu problémy z diakritikou, ale není to zas tak hrozný. Zkoušel jsem ještě stát nastavit na --- kde mi to vůbec nenabídlo kabel. tv , Finsko tam byla špatná diakritika u EPG i teletextu, Slovinsko tam zase u EPG špatná diakritika a Teletext šel dobře tak jsem nakonec zvolil to Švédsko.
Odesláno 16. října 2011 13 let Televizor je LG FLATRON M2062D-PZ Dekódovací modul CAM Conax SMIT -umí veškeré kódování CONAX -např:CONAX CAS3,CONAX CAS7 Když se zastrčí do slotu naskočí:"Byl nalezen CI modil"! potom naběhne nabídka s nápisem :"No card inserted"!-neboť tam není ta karta, když se modul vyndá naskočí:CI modul byl odstraněn"! -Což je jesné,televizor modul načte! To v případě SNIT Conax chipset pairing CAM nenaskočí! Ten můj CI modul jde také spárovat,takže by to mohlo jít,že bych ho po dohodě poslal na dvb-c-shop a oni by mě prodali kartu a spárovali by mi ho! Spíče jde o to,že to z nějakého důvodů dělat nechtějí-spárovávat jiné přístroje než od nich! UPC by také mohla zavědst provozovny,kde by prodávali karty a spárovali je i s individuelně donešeným CI modulem,set-top-boxem, PC tuneren,či jiným DVB-C zařízením! Oba moduly jsou v příloze!
Odesláno 16. října 2011 13 let Jak uz bylo receno UPC samostanou kartu nikomu nevyda, vzdy jen spolecne sparovanou s STB nebo CA modulem, je to z prosteho duvodu ochrany pred piratskym kopirovanim karet. Pokud televizor modul nedetekuje, tak bude mozna problem ve vadnem modulu, zkus ho reklamovat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. října 2011 13 let Televizor je LG FLATRON M2062D-PZDekódovací modul CAM Conax SMIT -umí veškeré kódování CONAX -např:CONAX CAS3,CONAX CAS7 Když se zastrčí do slotu naskočí:"Byl nalezen CI modil"! potom naběhne nabídka s nápisem :"No card inserted"!-neboť tam není ta karta, když se modul vyndá naskočí:CI modul byl odstraněn"! -Což je jesné,televizor modul načte! To v případě SNIT Conax chipset pairing CAM nenaskočí! Ten můj CI modul jde také spárovat,takže by to mohlo jít,že bych ho po dohodě poslal na dvb-c-shop a oni by mě prodali kartu a spárovali by mi ho! Spíče jde o to,že to z nějakého důvodů dělat nechtějí-spárovávat jiné přístroje než od nich! UPC by také mohla zavědst provozovny,kde by prodávali karty a spárovali je i s individuelně donešeným CI modulem,set-top-boxem, PC tuneren,či jiným DVB-C zařízením! Oba moduly jsou v příloze! Takže to vemu postupně: - že modul umí Conax CAS7 ješte neznamená že umí párování - podle technické specifikace k tomuto monitoru s TV tunerem se všude píše, že má DVB-T tuner, nikde jsem nenašel, že má i DVB-C tuner - z tvých příspěvků jsem myslel, že jsi i Licy modul nekoupil, jen ti řekli, že v té TV nebude fungovat (možná měli na mysli, že TV nebude fungovat na DVB-C), pokud bys totiž strčil modul Smit od Licy do slotu, ukázal by ti nejspíše stejnou hlášku ...) - spárování "nějakého" zařízení s Conax UPC nebude tak jednoduché jak si představuješ. Z důvodu bezpezpečnosní politiky Conax, se všechna zařízení s párováním vyrábějí již pro konkrétní odběratele - provozovatele CONAX systému. Co se v ČR týká, tak to jsou UPC a Lica Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 16. října 2011 13 let To že ten modul jde spárovat mě řekl prodejce,u kterého jsem ho koupil! -umí všechny typy Conaxu párové i nepárové Televizor má i kabelový tuner! má rozsahy VHF 5-12 kanál UHF 21-69 kanál a CABLE 70-141 kanál (u některých televizorů uváděný jako VHF-3
Odesláno 16. října 2011 13 let No nechci se hadat, ale taky jsem schvalne hledal popis te TV, a nikde neni psano, ze ma DVB-C tuner. Pouze DVB-T a CI slot. Bez toho DVB-C tuneru ti to nikdy nepujde. edit: i kdyz zase ve specifikacich na http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=69526 je - analogový/digitální přijímač - PAL / SECAM Kabel - DVB-T/C - - - CA modul OVA
Odesláno 16. října 2011 13 let Pokud by tam byla správně spárovaná karta od UPC,tak by se v té nabídce objevilo"automaticky ladit?",potom kdyžby se to naladilo,tak by to fungovalo! Ten televizor má rozsahy: VHF 5-12 kanál UHF 21-69 kanál a CABLE 70-141 kanál (u jiných televizorů uváděný jako VHF-3)
Odesláno 16. října 2011 13 let Tu je orig. manual, ale je tam o tom prd. http://www.monitory-lg.cz/manualy/manua ... 62d-pz.pdf Jedine (mel jsem LG doma), ten DVB-C fungoval, pokud byla jako zeme nastaveno "--". Jinak ne. Objevila se tam nabidka kabeloveho prijmu. A muselo se jeste nastavit automaticke ladeni a zadat start. frekvenci 170.5 MHz, pren.rychlost 5000 a modulaci 64QAM. - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.