Sparhawk Odesláno 5. října 2011 Sdílet Odesláno 5. října 2011 Zdravim, dnes mi byl aktivovan Fiber 120, problem je ten, ze muj router DIR-615 v kombinaci s Edimax EW7711Usn to nejak nedava a dosahuji max rychlosti okolo 40/10 misto 120/10... pokud propojim pres router primo Cat5 cablem, tak je rychlost alespon 80/10.. Proto bych rad, jestli by mi nekdo nedoporucil router + wifi adapter do pc, at uz PCI ci USB, ktery by zvladl prenos full speedu... Cena samozrejme rozhoduje, nemusi to byt zadne extra znacky jako je cisco apod... Klidne i nejaky ten TPlink apod, hlavne ne uz asi D-LINK, nebot jsem mel dva a ani s jednim moc spokojen nejsem... Dekuji za radu Citovat 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. října 2011 Sdílet Odesláno 5. října 2011 zejtra před předáním klientovi budu zkoušet TP-LINK TL-WR1043ND, snad těch 125 dá... wifi adaptér musí mít ve specifikacích 802.11n s přenosovou rychlostí 300 Mb/s (150/150) Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparhawk Odesláno 5. října 2011 Autor Sdílet Odesláno 5. října 2011 Nad timto routerem taky uvazuji, bylo by mozne dat pote vedet, zdali tento router opravdu rychlost zvladl? Dekuji Citovat 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. října 2011 Sdílet Odesláno 5. října 2011 zajisté bych pro něj moh dojít už teď, je to pár kroků, ale už sem nějakej ucapkanej za dnešek :oops: přes poledne na to vlítnu Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sebior Odesláno 5. října 2011 Sdílet Odesláno 5. října 2011 Přenos vzduchem nezávisí jen na routru, a bohužel ani "n" specifikace nezajistí plné využití rychlosti Kombi Komfort+. Mrkněte jen pro info např. sem http://www.smallnetbuilder.com/wireless ... harts/view Rychlosti v pásmu 2,4GHz nic moc. Když už, tak "n" na 5GHz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. října 2011 Sdílet Odesláno 5. října 2011 tak sem neodolal a otestoval ještě dneska otestovat sem moh jenom propustnost po kabelu, protože mám k dispozici jenom postarší notebook se starou wifi síťovkou... výsledky na speedtestu sou stejný... rozdíl se projevuje až u dlouhodobýho přenosu, kdy si tplink dává jednou za čas menší přestávku, cisco valí nonstop naplno... otázkou je, jestli na to nemá vliv skutečnost, že to jede prakticky celkem přes dva routery - mám wifi modem... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparhawk Odesláno 6. října 2011 Autor Sdílet Odesláno 6. října 2011 Wow, tak to jsem necekal, ze test bude tak rychle Diky moc.. Ja bych si klidne pockal na cisco, ale za 1. budou pry nejdrive za mesic a za 2. coz je pro me vice dulezite, nechce se mi platit za pronajem vice, kdyz si router muzu koupit sam.. kazdopadne dle Vasehu nazoru by nemel byt problem pokud zvolim ten TPlink, nebo doporucujete neco jineho? Diky za rychlou odpoved, rad bych si dneska nejaky ten router, cat6 kabel a popripade i nejaky ten wifi adapter do pc objednal, abych to mel na vikend doma.. Citovat 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. října 2011 Sdílet Odesláno 6. října 2011 za tu cenu je tp-link super, obecně tplink dělá dobrý věci jenom je třeba dávat pozor na nastavení upnp - když se nevypne, tak je rychlost dost nestabilní, ale s tim má problém víc značek, dokonce i můj původní wifi router cisco jel líp s vypnutym upnp... wifi modemy nebudou dřív jak v lednu, co sem tak vyzjistil... při volbě wifi adaptéru je třeba vybírat s rychlostí 300 Mb/s - 150 Mb/s download a 150 Mb/s upload... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparhawk Odesláno 6. října 2011 Autor Sdílet Odesláno 6. října 2011 Diky moc, tak rychlou jsem ji ani necekal Vy snad ani nespite Citovat 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. října 2011 Sdílet Odesláno 6. října 2011 slamb nikdy nespí Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.