Sparhawk Odesláno 6. října 2011 Autor Sdílet Odesláno 6. října 2011 Snad jiz posledni dotaz... co se tyce wifi adapteru do pc.. je nejak zasadni rozdil mezi PCI a USB verzi? Tj je nejaka z nich lepsi nez ta druha, ci je to jedno? Citovat 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. října 2011 Sdílet Odesláno 6. října 2011 to je jedno, v usb je to praktičtější - usbček je hodně a dá se to snadno vyndat, pcie slot je uvnitř kompu... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník shrap Odesláno 6. října 2011 Sdílet Odesláno 6. října 2011 Zdravim, chystam se poridit Kombi Komfort (60mbit) a prave zjistuju, ze mi to asi nebude stihat router (Edimax BR-6204Wg - udajne ma WAN throughput 50mbit). Navic jsem nedavno kvuli lokalni siti porizoval TP-Link gigovej switch ... ted bych krasne vyuzil gigovej router (TP-LINK TL-WR1043ND co ste zminovali). Mno, v podstate ani nevim, na co se chci zeptat jak jsem pochopil, tak Cisco wifi routery zatim nejsou, takze je to bezpredmetny tedko resit, takze nejspis zustanu se stavajicim Edimaxem (zjistim realny rychlosti) a bud poridim ten TP-Link router (nebude nekdo chcit gigovej switch za rozumnou cenu? nebo casem prejdu na to Cisco. Jo, k tomu mam dotaz: Jak moc a jak snadno je konfigurovatelny? (Port forwarding, wifi MAC address filtering, DHCP leases apod.) Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. října 2011 Sdílet Odesláno 6. října 2011 gallery/album.php?album_id=21 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník shrap Odesláno 6. října 2011 Sdílet Odesláno 6. října 2011 diky, vypada to dobre takze asi vydrzim s edimaxem a casem prejdu na cisco (jde to, doufam, mit standardni modem a casem ho vymenit za wifi?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. října 2011 Sdílet Odesláno 6. října 2011 všechno de, když si to zaplatíš Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sebior Odesláno 6. října 2011 Sdílet Odesláno 6. října 2011 Kdo si rád čte před tím, než si něco koupí: TP-LINK TL-WR1043ND Test: http://www.svethardware.cz/art_doc-75E6 ... 0E847.html Forum: http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=41185 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparhawk Odesláno 6. října 2011 Autor Sdílet Odesláno 6. října 2011 sebior: nic proti, ale spise budu verit technikovi, ktery zkousi produkt s aktualizovanym FW, nez testum rok a dva roky starym Navic router za 800kc mi zatim staci... za ty prychy od toho taky necekam zazraky, ale cekam, ze to zvladne aspon ten Fiber 120, jinak nakonec k tomu beru TP-Link TL-WN821NC adapter USB Wireless 802.11n/300Mbps, Atheros, USB Cradle, tak snad to za tu cenu 250kc, bude stacit... Citovat 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sebior Odesláno 6. října 2011 Sdílet Odesláno 6. října 2011 Z mé strany to určitě nebyla kritika tohoto konkrétního routru. Spíše pro informaci, a pro někoho třeba bude novinka že existují alternativní firmwary, které se snaží vylepšit či doplnit některé funkce. Je pravda že když stahuji něco většího a záleží mi na rychlosti, tak jdu na PC, které je připojeno k routru G LANem. Měl jsem několik routerů (spíše lacinější kategorie) a několik notebooků, a spojení vzduchem na 2,4GHz v mé lokalitě (několik WiFi síťí sousedů) na 120Mbit/s nikdy nedosáhlo. Oni se spojí třeba na 150Mbit/s, ale vlastní stahování jede na např. 80Mbit/s. To je má zkušenost, ale jak říkám hodně ovlivněná zahuštěným provozem okolo. Sám vidím cestu v 5GHz (nebo kombinace 2,4 a 5 GHz) technologii, ale zatím mě to tak netrápí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. října 2011 Sdílet Odesláno 6. října 2011 pokud někdo naváže spojení na wifi o rychlosti 150 Mb/s, znamená to, že bude stahovat a odesílat max. 75 Mb/s... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.