Návštěvník Jaku Odesláno 20. října 2011 Sdílet Odesláno 20. října 2011 A co by ten technik asi dělal? Za ukončení smlouvy není doufám žádný poplatek. Ten je jen za snížení. Ten dvoudrát si odpojím sám a telefonní aparát (telefonní ústředna) je můj. Navíc třeba se rozmyslím a po roce, který mě stojí 1,- + 12,- + hovorné korun, třeba přijdu na chuť pevné lince a změním to na Kredit 50. Naopak kdyby mi to moc vadilo a nikam bych nikdy nevolal, tak službu můžu zrušit už po 3 měsících, takže instalace 1,- + měsíční poplatky 3,- = 4,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. října 2011 Sdílet Odesláno 20. října 2011 Jestli je aparát Tvůj, tak ok. Ale když bych měl ten od UPC tak jej odešlu sám do Nyburka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 20. října 2011 Sdílet Odesláno 20. října 2011 Ano poslal by jste ho do Nymburka. Nebo je možnost za 303Kč aby si pro něj přijel technik. Pokud by k Vám technik jel kvůli něčemu jinému, vyzvedl by ho zdarma Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. října 2011 Sdílet Odesláno 20. října 2011 Díky moc za odpovědi. Ještěže toto fórum existuje. Sbírat informace z oficiálního webu je práce pro detektiva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hanzik Odesláno 20. října 2011 Sdílet Odesláno 20. října 2011 No, me sama slecna na ZC poradila tu fintu s telefonem, objednat ho za 1.- a po cca 3 mesicich zrusit. Tak jsem zvedav, jestli to tak bude. Co jé,ty to zaplať,né?Ty na to určitě máš.Mě cpeš ať nejsem socka a ty nejsi o nic lepší!Si koukám dobrej ko..t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 21. října 2011 Sdílet Odesláno 21. října 2011 (upraveno) OffTopic: Nechte toho osočování. Myslím, že ušetřit chtějí všichni. Vždy se najde vhodnější účel, kam peníze dát. BTW: Samotné UPC na své stránce u Balíčku uvádí radu jak ušetřit: TIP: Jste stávající zákazník UPC? Objednejte si k balíčku Kombi Komfort i telefon Basic za 1Kč měsíčně a nebudete platit poplatek za výměnu modemu 650Kč. Upraveno 21. října 2011 uživatelem Jaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hanzik Odesláno 21. října 2011 Sdílet Odesláno 21. října 2011 Vůbec ne,se podívejte na toho borce co druhý kritizuje a on neni o nic lepší: viewtopic.php?f=7&t=3680 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. října 2011 Sdílet Odesláno 21. října 2011 Tak vyzvednutí STB technikem nelze. Dneska jsem na KC objednal nový net (60) a protože mám jeden STB vlastní a druhý půjčený, chtěl jsem, aby so ho technik vzal, až přijedem naistalovat modem. Bohužel nelze, prý za to není placen a je třeba ho poslat do Nymburka. Holt UPC v celé své kráse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 21. října 2011 Sdílet Odesláno 21. října 2011 Normálně až přijde technik, tak mu ho dejte. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BimboCZ Odesláno 6. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Je možné si objednat Balíček KOMBI KOMFORT+BASIC TELEFON tak že vám technik nezapojí ani nedá telefonní přístroj? Jde mi o to abych neplatil 650Kč . Telefon nehodlám využívat a po třech měsících někam posílat. Na stránkách UPC se uvádí že ,,Je možné používat jakýkoliv telefonní přístroj s tónovou volbou.,, .Tak by to snad teoreticky mělo jít objednat bez toho aby mi technik zapojoval telefon a ve smlouvě bych měl aktivovanou službu Basic tel. Pokud už to někdo zkoušel,tak by se mohl podělit o zkušenosti. Citovat Basic - - Compal CH7465, CA modul Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.