Slamb Odesláno 6. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 já to tak objednávám běžně Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 6. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Telefon mám starý Siemens Euroset 812, tónová volba bez displeje. Připojil jsem si ho sám. Zas tak moc ten telefon nevyužiju, ale za 1,- korunu "instalace" a 1,- korunu měsíčně mi asi celý rok vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Celkem pravidelně procházím fórum a nabyl jsem dojmu, že poplatek za výměnu modemu se neúčtuje v případě rozšíření služeb (např. o telefon). Kde konkrétně je (nebo byla) tato informace na webu UPC uvedena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renca Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Např. tady: http://www.upc.cz/balicek-sluzeb/kombi-komfort/ TIP: Jste stávající zákazník UPC? Objednejte si k balíčku Kombi Komfort i telefon Basic za 1Kč měsíčně a nebudete platit poplatek za výměnu modemu 650Kč. Citovat Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 9. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Renco, díky! Jednorázový poplatek za výměnu modemu se tedy neúčtuje jen a pouze při současném objednání služby telefon BASIC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 9. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 při objednání jakýkoliv nový služby... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Maxicek Odesláno 9. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Teď mám TV Starter, net FBPW 10 a telefon Kredit 50. Chci přejít na balík Kombi Komfort a k tomu dát opět telefon Kredit 50. Budu tedy platit těch 650 za výměnu modemu? A pokud ano, můžu objednat telefon za 1 Kč a po roce ho změnit na Kredit 50? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 9. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 máš všechny služby, neni co přidávat, takže těch 650 nejspíš zacvakáš, pokud nevyužiješ možnost, o který tady už byla řeč, ale tim by se ti změnilo telefonní číslo... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 9. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 při objednání jakýkoliv nový služby... Obávám se , že se v tomto případě mýlíš. Pouze při objednání balíčku Kombi Komfort a současném objednání UPC telefonu Basic se poplatek za výměnu modemu neúčtuje. Tedy skutečně pouze telefonu BASIC, nikoli tčeba Tarif 50 nebo podobných. Sám jsem byl nemile překvapen, když jsem obdržel fakturu s rozpisem plateb a poté k podpisu Smlouvu. Webová strának UPC je hezká na pohled, lze zde nalézt dost informací (někdy), ale informace jsou řekněme, poněkud diverzifikované. Například UPC telefon - Přehled tarifů. Je uveden jako Přehled, proč zde teda není uveden telefon BASIC? Jsou stránky tvořeny velmi sofistikovaně, aby sice obsahovaly většinu informací, ale záměrně rozptýlených na různých místech, nebo je vytvářejí ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 9. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 ten tarif basic je všude vyzdvihovanej nejspíš proto, že je za korunu měsíčně, pro upc je asi milejší, když má klient v dnešní době telefon a můžou si za něj udělat čárku, než nějakejch jednorázovejch 650 za výměnu, co kdyby ho po třech měsících zapomněl zrušit nebo ho dokonce aktivně využíval Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.