Odesláno 7. října 2011 13 let Není to akce UPC, ale HBO. A to nedá slevu ..... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 7. října 2011 13 let ty penize by upc mela odecist vsem platicim zakaznikum - pokud tak neucini tak aspon bude videt co je to za vypecenou ........ Vy to opravdu myslíte vážně ?
Odesláno 7. října 2011 13 let uplne vazne vazne - ta firma je spolek vychytralych panacku - kteri by zaslozili pekne do cumaku
Odesláno 7. října 2011 13 let To odpočítávání ale není jen tak. Jistě by to šlo u balíčku HBO, ve kterém jsou jen ty kanály, které jsou teď odblokovány. Ale u balíčku Superfilm, kde je navíc i Cinemax a u nabídky Supereme? Tam je to neřešitelné. A myslím, že snad nikdo není až takový škrt, aby to opravdu požadoval. Tedy, kromě vykutáleného Filipsa
Odesláno 7. října 2011 13 let uplne vazne vazne - ta firma je spolek vychytralych panacku - kteri by zaslozili pekne do cumaku Měl by jste jít na konzultaci k nějakému odborníkovi aby zkontroloval vaše duševní zdraví. Nebo se snad řídíte dle té říkanky na vaše město? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. října 2011 13 let To odpočítávání ale není jen tak. Jistě by to šlo u balíčku HBO, ve kterém jsou jen ty kanály, které jsou teď odblokovány. Ale u balíčku Superfilm, kde je navíc i Cinemax a u nabídky Supereme? Tam je to neřešitelné. A myslím, že snad nikdo není až takový škrt, aby to opravdu požadoval. Tedy, kromě vykutáleného Filipsa Matematicky to řešitelné je, ale je to nereálné to realizovat. Navíc nechápu tu pohnutku. Je to akce HBO, ne UPC. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. října 2011 13 let ty jsi urcite taky nejaky panacek od nich ze se ty smejdsky organizace tak zastavas - od nich clovek slysi porad jen same lzi - penize to jo to berou pekny ale kdyz je neco potreba tak uz na vsechno prdi a zakaznik je pro ne jen dojna krava
Odesláno 7. října 2011 13 let Já vůbec nechápu, kde vzal "ZBY" ten odkaz. Já jsem emailem nic nedostal. Naopak dostal jsem leták "Nenechte si ujít!" a přes klikačku se taky dostanu na tu skvělou nabídku HBO: http://www.hbo.cz/article/hbo-zdarma-a-pro-vsechny_21866 S tím se nedá nic dělat, že já si něco někde koupil, a ten výrobce to chvíli rozdával zadarmo. Prostě podle mě je to tak, a "PESFILIPES" by si měl pustit televizi a chvíli relaxovat.
Odesláno 7. října 2011 13 let Souhlasím. Jakkoli mě chování UPC irituje, tohle mi přijde jako nesmysl. Bohužel. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 7. října 2011 13 let Jen doufám, že správně chápu kde ten "Nesmysl" vidíš ty. Tedy, že UPC za tohle nemůže, a že je nesmyslný ten požadavek "PSAFILIPSA".
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.