Návštěvník MrMarkus Odesláno 8. října 2011 Sdílet Odesláno 8. října 2011 Na modemu Cisco EPC3208 vidím ve statusu jen prvni kanaly. DS Channel 1 (10.4dBmV,43.7dB) a US Channel 1 (36.8 dBmV), u ostatních kanálů jsou nuly. V channel selection není vyplněn Upstream channel ID a jako startovni je tam 2 (ktery dle stavu nevidi). Je to nový modem, instalovali ho včera. Může tohle souviset s pomalejším zadáním MAC adresy nového modemu do systému UPC nebo je to něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 8. října 2011 Sdílet Odesláno 8. října 2011 Nejsem si zcela jistý, ale já bych volal KC. Modem po výměně nedostal správnou konfiguraci jak rychle má fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MrMarkus Odesláno 8. října 2011 Sdílet Odesláno 8. října 2011 Modem zkouší stále dokola scanning. Na UPC jsem volal včera a dnes jim poslal i tyto informace přes kontaktní formulář. Šlo mi primárně o to, zda bych měl vidět více DS (předpokládám 8 ) a US (2) kanálů bez ohledu na registraci MAC adresy v centru nebo je nalezení těchto kanálů vázáno až na tu registraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 8. října 2011 Sdílet Odesláno 8. října 2011 Mám sice jiný modem, ale než proběhla "registrace" a "stažení konfigurace", tak jsem také viděl jen jeden kanál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MrMarkus Odesláno 8. října 2011 Sdílet Odesláno 8. října 2011 Díky moc, budu tedy čekat a občas KC proprudím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. října 2011 Sdílet Odesláno 8. října 2011 Modem neprve hleda download kanal, az ho najde, tak si z nej stahne informaci kde najit upload kanal, po jeho naladeni se pak snazi zaregistrovat na server, pokus se mu to nepodari, tak po nejake dobe zacne ladit znovu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MrMarkus Odesláno 8. října 2011 Sdílet Odesláno 8. října 2011 Neměl bych mu tedy na stránce Channels Selection nastavit Upstream Channel Setting na kanál 1 na místo současné dvojky? V DS i US mám po jednom kanále. Kanál dva zatím nemám, tak nevím, co to udělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. října 2011 Sdílet Odesláno 8. října 2011 Ne, v tom se nevrtej, on si to nastavi sam automaticky. Signal bude OK, modem se proste nemuze zaregistrovat. UPC v tom ma totalni bordel, v normalne by mel technik pri instalaci pockat az modem nabehne, jenze UPC ted pouziva nejaky novy dementni system, ktery ma problem s registracema, takze technik odjede a vy muzte jen jak trobka cekat jestli to nebehne nebo ne. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MrMarkus Odesláno 8. října 2011 Sdílet Odesláno 8. října 2011 ok, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MrMarkus Odesláno 12. října 2011 Sdílet Odesláno 12. října 2011 Registrace modemu na centrále byla v pořádku. Modem je na 99% také v pořádku. Problém je v rozvodní skříni dole v baráku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.