Jack_6428 Odesláno 16. října 2011 Sdílet Odesláno 16. října 2011 Když jsme u té pomalosti... jak je na tom Filesonic? Taky vám jede stahování pouhých cca 150 Kb/s? Fakt nechápu, proč je tak pomalý. Nemyslím si, že to je serverem. Ať to zkusím ráno nebo večer, rychlost je stejná. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petrsms Odesláno 18. října 2011 Sdílet Odesláno 18. října 2011 jak jsem psal jinde - v pátek mi vyměnili Motorolu za Cisco 3208 a aktivovali balíček Kombi Komfort až dnes ráno na "Moje UPC" naběhlo, změna předešlého Fiber 30 na Fiber 60 a také jsem měřil vyšší rychlost (hlavně upload z 1,5 najednou byl 6-6,5Mbps) večer, cca po té 19té hodině jsem měl vůbec první hovor (příchozí) na telefonu (doposavaď jsem neměl tuto službu) cca 23 minut. Během hovoru si protistrana stěžovala, že se "ztrácím", já jej slyšel normálně, on mě přerušovaně. Nevěnoval jsem tomu pozornost. Pak sednu k netu a testem zjišťuji, že download kolísá od 3-20Mbps a upload od 0,5-1,5Mbps!!! Začal jsem podezírat, že se něco sepsulo tím hovorem, ale zdá se, že je to "normální"? testováno na speedtest.net test na http://schema.upc.cz/speed/ download = 7 Mbps / upload 867 kbps - čili podstatně horší výsledky jak na speedu... ještě včera s Fiber 30 nebyl takto večer sebemenší problém - zpomalování! Zkouším restárty, napojení přímo PC do modemu (jinak router) a pořád +/- stejné hodnoty. Tedy naběhne to ještě někdy na oněch 60/6 co jsem měl dnes poprvé (a snad né naposled) ráno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 Zkusil bych pres prikaz PING zjistit zda po ceste nejsou ztraty paketu a zkontroloval signal na modemu co ukazuje za hodnoty v polozce signal http://192.168.100.1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petrsms Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 tak večer jsem to vzdal, asi ve 23 hod, vypnul modem... nahodil jsem ho ráno, pro jistotu bez routeru přímo do PC - výsledek? download+/- 8Mbit, upload 0,5-1Mbit :-/ ještě asi 2x restart, nepomohlo.. po 7 hodině jsem volal UPC technickou - operátor "vidí" můj modem zcela ok, přesto jej na dálku restartuje naběhlo 60/6Mbit !! naprosto nechápu??? restartoval jsem xx krát, modem vypnut cca 8 hodin a nepomohlo to - pak jeden restart dálkově a zdá se, že vše ok (i teď ve špičce) takže od teď telefon nepoužívám, abych náhodou zase nemusel volal s prosíkem o vzdálený reset modemu... jinak pingy se neztrácely ani při tomto "chybném" stavu a v modemu +/- vše stejné jako teď aktuálně: DW Ch 1-4 37,5 dB (0,6 / 0,0 / 0,3 / - 1,0 dBmV) UP Ch 1-2 30,5 dBmV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník upccruiser Odesláno 26. října 2011 Sdílet Odesláno 26. října 2011 Moho potvrdit, ze v posledni dobe jde SR pekne pomalu. Mam kredit na 100GB a predtim jsem mel mesic neomezene stahovani. Do ted vsechno ok. Stahoval jsem plnou rychlosti (25Mbit) ale tenhle tyden jedu kolisave okolo 500kB/s..No uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 28. října 2011 Sdílet Odesláno 28. října 2011 Stahovat ze SR je něco otřesnýho, dřív to vytížilo celou 100Mb lajnu, teď se to sotva přehoupne přes 16Mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník fortik Odesláno 31. října 2011 Sdílet Odesláno 31. října 2011 (upraveno) To by me zajimalo jestli tedy UPC shapuje p2p provoz a úložiště? Edit: Omlouvam se, chyba byla u me. Resp. v uTorrentu 3.0, nainstaloval jsme zpet 2.0 a uz to zase fici 13.7MB/s Upraveno 31. října 2011 uživatelem fortik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 31. října 2011 Sdílet Odesláno 31. října 2011 RS a HS šlapou jak z praku, takže chyba bude spíš u SR, kde mají nabaleno moc userů a lajny původní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 9. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Může mi někdo vysvětlit, proč mi Filesonic jede jen 60Kb/s, když tam mám premium účet? Pochybuji, že tohle je jen chyba přeplněného serveru... proč to UPC škrtí? Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 9. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 proč a jak by upc škrtilo filesonic? žádnej rozumnej důvod mě nenapadá fantazie off... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.