Jack_6428 Odesláno 10. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Někteří operátoři v některých zemích některé stránky nebo stáhování z torrentů blokují. Mám dojem, že se tomu říká "porty", ale nejsem si jistej. Proč by něco takového nemohlo dělat i UPC? Technicky přece blokovat pouze některé stránky lze. Jen uvažuju nahlas. Přijde mi divné, aby v jakoukoliv dobu mi to jelo tak pomalu. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zdemax Odesláno 10. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 HellShare - stabilně jede plnou rychlostí 12 MB/s Share-Rapid - jede v rozmezí 10-12 MB/s FileSonic - kolísá od 5 do 10 MB/s FileServe - někdy frčí 10-12 MB/s a jindy zas nepřeleze 500 kB/s P.S. : Na HellShare a Share-Rapid mám objemový kredit , u FileSonic a FileServe premium účty ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.