Návštěvník tomnejeschleba Odesláno 10. října 2011 Sdílet Odesláno 10. října 2011 Zdravím, chci se Vás zeptat na Vaší zkušenost s UPC internetem. Teď první měsíc používám internet ud UPC, paušál Fiber 60 (60Mbit down/6Mbit up) a potýkám se s problémy. Z modemu mám vytaženej kabel do wifi routeru (Tenda W311R+), z něj natvrdo kabelem jeden stolní PC + přes wifi další 3 notebooky. Dle serveru Speedtest mám rychlost na stolním PC +/- 50Mbit/s, ale teď mám už po 5ti testech na notebooku připojeném přes wifi rychlost +/- 1Mbit/s. Máte s tím někdo taky takový problémy? Předtím jsem měl providera Fastport a se stejným routerem naprostá spokojenost, jen co přejdu k UPC, tak mám problémy. Díky moc za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. října 2011 Sdílet Odesláno 10. října 2011 Toto bude problém spíše routeru než UPC Nezapnul si soused wifi na stejném kanále? Zkusil bych router ještě vyresetovat a nastavit od začátku. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. října 2011 Sdílet Odesláno 17. října 2011 přesně.odzkoušeno plno routru a max přes wifi 25mbit debata zde http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-PD ... DFFF9.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.